реклама

реклама

У Черкаській міській раді розблоковано ліфтову шахту на другому поверсі будівлі міської ради, повідомила у «Фейсбуці» волонтер Леся Валяєва

Шевченко

Того, щоб ліфт у міській раді обслуговував і другий поверх, де розміщені кабінети міського голови та його заступників, а також зала засідань, домагалися ГО «Життя без бар’єрів» та інші громадські організації.

Як повідомила Леся Валяєва, нормальну роботу ліфта відновлено у зв’язку з початком роботи комітету з доступності м. Черкас, який опікується доступністю громадських місць для людей на інвалідних візках та інших осіб, які мають проблеми з руховим апаратом.

«Тепер не тільки члени комітету, які пересуваються за допомогою інвалідного, візка зможуть відвідувати різні засідання, а й взагалі, чиновники міської ради стали доступніші для маломобільних груп населення. Дякую за оперативне вирішення цієї проблеми заступнику міського голови Геннадію Шевченку. Думаю, це тільки перші кроки в реалізації заходів з доступності нашого міста», – написала волонтерка.

На жаль, крім цієї доброї новини є й погана: 27 жовтня низка представників влади зірвали засідання комітету доступності. «Керівники відповідальних департаментів, які мали доповісти про стан виконання міської Програми "Простір без бар'єрів на 2015-2018 роки", просто проігнорували засідання. Прийшли від влади тільки голова комітету – Геннадій Шевченко та заступник голови комітету – Віталій Чернуха. Що, немає про що доповідати? Зате на засідання прийшли представники від громадськості, які мають тяжку інвалідність, і їм складно самостійно пересуватись містом... але прийшли... соромно!» – додала Леся Валяєва.

Звертаючись до міського голови Анатолія Бондаренка, вона зазначила, що вірить, що він – людина слова і виконає свою обіцянку щодо допомоги в забезпеченні роботи комітету з доступності міста.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 ах 01.11.2016 14:14
зверніть увагу архітекторів, зодчих, дорожників, на зїзди що зараз пррокладають по місту. Візьміть візок і будучи здоровим спробуйте перебратись на іншу сторону вулиці Пастерівської.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100