реклама

реклама

Співбесіда із кандидатами на посаду регіонального директора «Укрпошти» у Черкаській області відбудеться в Черкасах 15 грудня, а документи для участі у відкритому відборі можна подати до 18 листопада. Після цього, протягом листопада-грудня відбудеться інтерв’ю з кандидатами на посади регіональних директорів та кандидатів для формування кадрового резерву ще з 11 областей, де також проводитиметься відкритий відбір.

index Метою нової керівної команди Укрпошти є здійснення швидкої ринкової трансформації компанії, та перетворення Укрпошти на ефективну, прозору, сучасну технологічну компанію, яка буде надавати своїм клієнтам послуги найвищої якості та посилить свої позиції на ринку поштових, фінансових та логістичних послуг. Для цього Укрпошта здійснює пошук фахівців, що допоможуть підвищити якість та ефективність управління регіональними дирекціями компанії.

Подача документів для претендентів із Львова завершується 4 листопада, співбесіда відбудеться 17 листопада. Подача документів для претендентів із Дніпра та Запоріжжя завершується 11 листопада, а співбесіду проведуть 25 та 26 листопада відповідно.

Для кандидатів із Херсонської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Сумської, Полтавської, Чернігівської та Вінницької областей документи для участі у відкритому відборі та кандидатів для формування кадрового резерву потрібно подати до 18 листопада. Співбесіди будуть проводитися у Херсоні, Миколаєві та Одесі – 2-3 грудня, у Харкові, Сумах, Полтаві – 9-10 грудня, у Чернігові – 6 грудня та у Вінниці – 20 грудня.

Відкриті відбори в інших регіонах відбудуться на початку 2017 року про що буде оголошено додатково.

Запрошуємо взяти участь у відкритому відборі на посади директорів та кандидатів для формування кадрового резерву.

Документи слід надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100