реклама

реклама

Зараз біля головного управління Національної поліції в області зібралося кілька десятків активістів ЦК «Азов», «Автомайдану-Черкаси» і «Свободи». Всі вони прийшли з акцією протесту проти призначення начальника ГУНП в області Валерія Лютого.

Активісти роздають перехожим листівки з інформацією про особу.

14937165_460619317457672_1262485378_n

Як заявив представник самооборони майдану Олексій Ющенко, у разі призначення цієї особи, так її зустрічатимуть щодня.

А депутат облради Юрій Ботнар пригадав призначення керівника обласної міліції Бойка, коли, за словами депутата, громадськість відстояла свої інтереси.

Самого Валерія Лютого в управлінні поліції немає. Про це сказав член черкаського виконкому Роман Ганзевич, який побував в управлінні.

 

реклама

Коментарі  

 
-4 #3 Реаліст Комаров 03.11.2016 16:26
Когось із тих, що стоять на сходах, і треба призначити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 патріот 03.11.2016 15:55
Повністю згоден! як за міліціянта, так всі "патріоти" піднялись! А решта (оппоблок, рештки регіоналів) які працюють і призначаються новою владою на Черкащині, нікого не турбує, таке враження, що банальна заказуха...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 вжеБульо 03.11.2016 15:37
Був там, ще був там. У нас і сьогодні працює половина керівників міськвиконкому призначені ще за поданням Тулуба і нічого :lol:
Вважайте, що це "аполітичне" призначення :lol:

30 квітня 2013, 08:26 Новини Черкас та Черкаської області
Новий виконавчий комітет – абсолютно аполітичний. А люди, які у ньому зібралися – фахівці. У цьому запевнив своїх колег під час вранішньої наради перший заступник міського голови Черкас, «регіонал» Віктор Беззубенко.
– Тут зібралися фахівці, які прийшли у виконком, щоб вирішувати наші загальні питання. Питання, які на сьогоднішній день треба вирішувати терміново, і так, щоб ніхто не відчув, що хоч якась служба у місті не працює, – сказав Віктор Анатолійович.
Новий склад виконкому узгоджений з губернатором Сергієм Тулубом. Так вважає опозиціонер, депутата Черкаської міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100