реклама
Sucurity Police

реклама

Днями представники виробників молока Франції, за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Асоціації виробників молока України і Посольства Франції в Україні, відвідали ДП ДГ «Нива». На сьогодні до складу Асоціації виробників молока входять понад 100 господарств із усіх регіонів України, в тому числі й господарство «Нива».

Представники делегації мали змогу відвідати молочну ферму та дізнатися про технології годівлі, утримання і догляд тварин на підприємстві. Гості були приємно вражені сучасним рівнем ведення господарства та утриманням території ферм.

«Завдяки обміну інформацією та залученню передового світового досвіду маємо можливість підвищити надої молока та його якість, що в результаті покращить фінансовий стан підприємства.  Постійно проводиться реконструкція приміщень для утримання тварин та заготівлі якісних кормів. Для покращення генетики дійного стада господарством закуплено сім’я високопродуктивної французької селекції Монбельярд» – повідомила директор господарства Лариса Мітіогло.

За інформацією Христинівської РДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100