реклама

реклама

Третього листопада у Вільховецькому навчально-виховному комплексі відбулася зустріч Всеукраїнської асоціації шкіл імені В’ячеслава Чорновола, - повідомляє Звенигородська райдержадміністрація.

У заходах взяли участь голова РДА Василь Довбуш, сестра лідера Народного Руху України Валентина Чорновіл, син Героя України Тарас Чорновіл, делегації шкіл імені В’ячеслава Чорновола з  Києва, Хмельницького, Львова, Радомишля.

Після урочистої частини відбувся  обмін думками між учасниками заходу на тему: «З Україною в серці».Директори шкіл представили свої навчальні заклади, розповли про форми та напрямки роботи навчальних закладів. Особливу увагу в ході зустрічі звернули на національно-патріотичне виховання молодого покоління, зокрема і  на прикладах життя і діяльності В’ячеслава Чорновола.

«Трагічна смерть В’ячеслава Максимовича – призупинила шлях історичного поступу, яким мала іти наша держава. Однак боротьба за Україну, за волю і українську цілісність, розпочата Чорноволом, триває. Нам треба вчитися, іти вперед. Ми, українці, були, є і завжди будемо вільними!» – відзначив голова райдержадміністрації Василь Довбуш.

Валентина Максимівна і Тарас В’ячеславович поділилися спогадами про брата і батька, висловили щиру вдячність всім, хто його шанує і пам’ятає, а також відзначили, що слова та ідеї відомого політичного діяча і сьогодні актуальні для України.

Наразі вирішується питання щодо присвоєння Вільховецькому навчальному закладу імені В’ячеслава Чорновола.

Програмою зустрічі  Всеукраїнської асоціації шкіл імені В’ячеслава Чорновола також передбачено відвідання садиби-музею В’ячеслава Чорновола, могил його батьків, висаджування фруктових дерев з нагоди 10-ї річниці музею  та  екскурсія до Національного заповідника «Батьківщина Шевченка».

Про це йдеться на сайті Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Та да. Заслужив. 05.11.2016 17:13
В своему Павлиші, він і правда "Отдав серце дітям".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100