реклама

реклама

Поки в Черкаському облмуздрамтеатрі ім. Т.Г. Шевченка проводяться ремонтні роботи, квітковий павільйон, який розміщений поруч, переїде в інше місце.

Павiльйон

– Тільки що я підписав документ, згідно з яким до 30 листопада павільйон має переїхати: там працюватимуть крани. Як раз зараз ми проводимо нараду з цього питання, – сказав у коментарі «Прочерку» заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко.

Геннадій Юрійович не погодився із заступником голови ОДА Сергієм Овчаренком, який вважає цей павільйон незаконним

– Документи на павільйон видавалися раніше, – сказав заступник міського голови. – Він там стоїть багато років. Після завершення ремонту театру власник павільйону (колишній депутат міськради Петро Чернявський, – ред.) планує перетворити його на оригінальну архітектурну споруду.

На запитання, куди саме переїде павільйон, пан Шевченко відповів, що поки що відповіді на це запитання не знайдено. Зокрема, була думка тимчасово перенести його на одну з алей скверу «Юність», але департамент архітектури, містобудування та інспектування заперечив, оскільки це може спотворити вигляд скверу і завадити проведенню там новорічних заходів.

Директор департаменту Артур Савін у коментарі «Прочерку» сказав, що питання, куди переїде павільйон, ще остаточно не розв’язане; як раз зараз його опрацьовують.

– Місця, які пропонуємо ми, не подобаються підприємцям. Вони кажуть, що квіти в усьому світі продаються в центрі міста, на прохідних місцях. Тому намагаємося знайти місце, яке задовольнить і місто, і власника, і підприємців, які торгують. Тим більше, що будь-яке переміщення – це додаткові витрати коштів, – зазначив пан Савін.

На прохання прокоментувати позицію обласної влади, яка нарікає на те, що павільйон стоїть на комунікаціях, зокрема, на пожежному гідранті, Артур Олександрович, подумавши, відповів:

– Нехай оскаржують. Я погоджуюся, що питання є. Але землю виділили ще у 2005 році. З іншого боку, на пожежному гідранті він стоїть одним боком, а землю виділено на всю довжину. Власник може прибрати це крило... Там є землекористувач, і його думка така: «Землю мені виділено!» Так, на період ремонту театру міська рада звернулася до нього, щоб тимчасово прибрати павільйон. Питання непросте...

Вікторія Трикоз

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #7 студент 05.11.2016 10:17
Гнать чернявского пора, оборзел, только курятники строить умеет в виде палаток :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Паніковський 05.11.2016 08:59
Після ремонту театру Чернявський планує перетворити квітковий павільйон на оригінальну
архітектурну споруду... в два поверхи. І ОЦЕ було директором інституту розвитку Черкас? А чинуші за свою сцикливість і не професіоналізм ще й нові премії отримають .
Мер,поезжайте в Киев и спросите ,как Кличко выбрал нового директора департамента архитектуры и есть ли там возле театров базары.
На поїздку Вам теперь має вистачити по дорозі заїхати в Лисянку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Чернявський 04.11.2016 22:28
Я с Савиным этом павильон при Волошине отвел. И Артур все что просил все получил , если не перенесет мой павильон в сквер Юность ему прийдется бабки вернуть. Поэтому пока Савин у руля я спокоен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 театр абсурду 04.11.2016 20:24
квіткарі рулять архітектурою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Олександр Гуменний 04.11.2016 17:47
"Геннадій Юрійович не погодився із заступником голови ОДА Сергієм Овчаренком, який вважає цей павільйон незаконним"... Цікаво! Значить можна абсолютно "законно" перекрити будь-якою спорудою пожежний вихід будь-якої будівлі? Ну, то поставте цей павільйончик на пожежному виході з міськради і радійте тому щастю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Вважай, що повірив 04.11.2016 16:00
Гєна, ти справді віриш у те, що Чернявський здатен зробити із свого базарчика "оригінальну архітектурну споруду"? Та на більше, аніж на курятники, у нього "архітектурних здібностей" немає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Абрек 04.11.2016 15:42
Там вже є один павільйон з іншого боку - достатньо! А цей перенести у двір нового курятника, що виріс ззаду театру. :zzz Носяться з тим Чернявським......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100