реклама

реклама

Успішно виступили кінологічні команди секції «Юний кінолог» (керівник Толстоп’ят Олександр) ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР на традиційному клубному турнірі «Осінь – 2016», який провела Черкаська філія Всеукраїнської Федерації кінологічного спорту. Змагання проводились на трасах аджиліті: дебют-спритність, двоборство (аджиліті + джампінг) та змагання з Пітч енд Гоу.

1

Активну участь у змаганнях взяли вихованці секції, які навчаються перший рік. За результатами змагань на трасі дебют-спритність «золото» здобули Іваницька Дарія зі своїм чотирилапим другом на ім’я Мішка (порода джек расел тер’єр), «срібло» виборола кінологічна пара у складі Бабак Яни і  такси Дезі,  «бронзу» отримали Майнич Марина з німецькою вівчаркою Багіра.

Юні кінологи старшої групи секції змагалися разом із дорослими спортсменами Федерації на трасах аджиліті і в змаганнях із Пітч енд Гоу. Порадували якісними проходженнями трас аджиліті Старчеус Анна з біглем Ксена та Кучеренко Вікторія зі шнауцером Квіта. Анна із Ксеною були другими в заліку двоборства, а на трасі джампінг показали перший результат.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100