реклама
Sucurity Police

реклама

Спеціалісти Управління Держпраці у Черкаській області скористались нагодою і продемонстрували свою свідому національну позицію – натхненно приєднались до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

IMG_1464

Участь у заході надала можливість працівникам Управління отримати у цей негожий осінній день позитивні емоції, впевненість у причетності до важливої спільної справи, відчуття єднання українців у великій щирій родині. Святковий настрій учасників підкреслювали яскраві вишиванки та елементи традиційного національного вбрання.

Радіодиктант став не лише способом перевірити власний рівень грамотності, але й шансом ще раз долучитись до найдорожчого скарбу народу, основи культури нації – її мови.

Акція, започаткована 16 років тому задля єднання патріотів в Україні та за її межами, стала своєрідним флешмобом, до якого долучаються з кожним роком все більше і більше однодумців.

Радіодиктант – це простий і доступний спосіб об’єднання всіх українців незалежно від віку, освіти чи соціального статусу. Долучитись до спільної справи можна будь-де.  Кожен, хто любить і поважає українську мову, небайдужий до її краси і милозвучності, може висловити повагу до рідного слова, взявши участь у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності.

Сектор зв’язків зі ЗМІ Управління Держпраці у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #3 OLR 09.11.2016 21:00
Цитую Злюка:
"замість віконування свої посадових обов'язків"

Гарно сказано, відразу видно, що диктанти Ви пишете лише у вільний від роботи час :))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Злюка 09.11.2016 15:01
Спеціалісти Управління Держпраці у Черкаській області не "скористались нагодою і продемонструвал и свою свідому національну позицію", а за гроші платників податків, від яких отримують заробітні плати, проваляли дур...а, замість віконування свої посадових обов'язків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Молодці 09.11.2016 14:56
Доки живе рідна пісня і мова, доти живе Україна моя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100