реклама

реклама

Після вкрай неприємного моменту, який стався сьогодні на урочистостях в обласній філармонії, коли обласний очільник культури не захотів вітати керівницю заповідника і вручати їй медаль від Президента, прес-служба ОДА поширила наступний прес-реліз:

^C4D9398DF8C450A740218AAD8D811A174FA1CE82C5CF77F664^pimgpsh_fullsize_distr

«З нагоди Всеукраїнського дня працівника культури директору Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника Парасковії Степенькіній вручили ювілейну медаль «25 років Незалежності України». Її передав очільниці заповідника заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

– Сьогодні всіх митців України вітають з професійним святом – Днем працівника культури та майстрів народного мистецтва, – зауважив Сергій Овчаренко. – Парасковія Яківна, як ніхто інший, гідна тієї високої нагороди, якою її відзначив Президент України. Тож радий передати вітання від очільника області Юрія Ткаченка й від себе привітати її з професійним святом та вручити ювілейну медаль «25 років Незалежності України».

Заступник голови ОДА подякував Парасковії Степенькіній за її понад двадцятилітню працю в галузі культури та побажав подальших успіхів у роботі», – кінець прес-релізу.

^C7C0B9D3277CC002553CAB7D5101EE70741F9C52048BD78264^pimgpsh_fullsize_distr

Нагадаємо, сьогодні не один представник музейної справи звернувся до «Прочерку» з повідомленням, що начальник Черкаського обласного управління культури та взаємозвязків з громадськістю Олег Островський заборонив давати директору Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника Парасковії Степенькіній ювілейну медаль «25 років Незалежності України». Підтвердила це «Прочерку» і сама пані Парасковія.

«Пан Островський вирішив, що я не заслужила. Він сказав, що мене не було на цьому заході, хоч всі мене там бачили. Мабуть, це людина, яка не пробачає, адже свого часу він мав претензії до земель заповідника. Та не давши мені медаль, він порушив державну етику, адже це нагорода не його, а Президента», – зазначила пані Степенькіна.

За чутками, пан Островський вже отримав на горіхи від керівництва області за таку негідну поважній людині поведінку.

Як відомо, Парасковія Степенькіна користується авторитетом серед працівників галузі та вважається фаховим працівником.

реклама

Коментарі  

 
-2 #34 Микола 23.11.2016 23:14
Цитую бульба:
цікавенно як оте хамло без стажу роботи впихнули на керівну посаду???? А закон де? Хоча судячи по верхівці кодли ....

Може хто з мінтів бувших знає, це не його батько Рембо? Бо фактура схожа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 Олена 13.11.2016 13:32
в Україні люди голодають, а ці слуги народу з жиру бісяться. Українці по 5 гривень на армію скидалися,остан нє віддають, а вони розбудовуються на берегах Іспанії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #32 Лиза 13.11.2016 13:18
Да, Московия будет рада и стремится расшатать хлипкое равновесие в Украине. Но наше временное правидельство, депутатский корпус делает для этого намного больше, чем Московия. Сюда относятся: неподъемные платы за ЖКХ (газ, вода, свет, отопление), цена на лекарства, лечение в стационаре. вырубка лесов и их котрабанда, варваровская добыча янтаря и его контрабанда, незаконное обогащение депутатов, прокуроров, судей. Сюда можно отнести и назначение 24 летних зам. министров с "опытом работы" в 30 лет. Короче говоря: "одних дэбилов сменили другие дэбилы". Только куда эти "другие дэбилы" будут бежать? Кто даст ответ? В Испании на всех маетков не хватит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #31 Лиза 13.11.2016 09:28
«П.О. Roshen и Ко − созидатель! Президент не войны, а мира! Он способен создать в Украине экономическое чудо! Во-первых, восстановил за свой счет Брусчатку на Грушевского и полностью реставрировал арку у входа на стадион Динамо, как и обещал, за свой счет! За 2,5 года он закончил АТО, восстановил границы Украины! Дал Крыму статус Крымскотатарско й автономии в составе Украины! Построил переселенцам деревни, провел великолепную кадровую политику: Ярема, Шокин, Луценко, Гройсман, Гонтарева и многие другие- лучшие реформаторы в мире. И во всей Вселенной! В первые месяцы продал весь свой бизнес! Ну и наконец, добился безвизового режима с Европой!» Человек слова! Сказал − сделал! Не сделал − снова сказал! Главное, что ничего ему не мешает! Одним словом − СОЗИДАТЕЛЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #30 Марина 13.11.2016 09:06
Цитую Шок:
Цитую Той-того:
Добре хоч так закінчилось все, знову ж таки, хто такий Островський? Ніхто, і звать його ніяк, больна людина яку чогось і хтось посадив у крісло. Я і здивований і шокований. Його гнать нада під три чорти цього пройдисвіта. За ним негарних історій дуже багато тягнеться, і взагалі, як він може щось очолювати, хана. Губернаторе - прокиньтесь!!!

Вы же сами сказали,что оно ни совсем как,в смысле запор на всю голову.А вот посадил его в кресло тот ,кого Вы просите прокинуться-это ткаченко,а эту челядь(ткаченко )посадил в кресло некий ковальчук из экс "удара",а ковальчука держит порох,значит делаем выводы,-кого первого необходимо отстранять от власти.

За ложь,за жадность,за не любовь до людей,за не желание жить по закону,цинично его нарушая и этому есть подтверждение-не указание декларации виллы в Испании,президе нта порошенко необходимо отправить в отставку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #29 добродетель 13.11.2016 09:00
Цитую Коваль:
таке мале на зріст, а таке витворяє цей Островський. Правду кажуть: усе зло від маленьких.

Ну пожалейте уже это убогое создание!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #28 Дарья 13.11.2016 08:58
Цитую Людомир:
Цитую коллега:
Гнать островского, позорник :-x

Друзья,но не могут находиться априори у отпетой мрази,какой сейчас является эта власть,пришедша я на крови настоящих патриотов Украины,адекват ные,профессиона льные,высоко духовные.морально устойчивые люди.Рыба гниёт с головы и это неоспоримый факт.

Согласна,тем более у этой "большой" рыбы"нашли и уже доказанный факт,не задекларированн ую виллу в Испании.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #27 Дед 13.11.2016 08:41
Цитую Мавр:
А бабулька таки повинна вже сидіти вдома.Час,що не говоріть))))

мавроди,не говори гоп пока, не перепрыгнул.Вечная молодость тебе уж точно не грозит,а старость под вопросом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #26 бульба 13.11.2016 02:12
цікавенно як оте хамло без стажу роботи впихнули на керівну посаду???? А закон де? Хоча судячи по верхівці кодли ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #25 правда 12.11.2016 17:56
то островського вже звільнили? тепер не буде такий понтовий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100