реклама

реклама

Вчора, 9 листопада, у Черкаському державному бізнес-коледжі відбулася відкрита лекція «Вища освіта у США». Про особливості навчання у Сполучених Штатах розповіла засновник та директор міжнародного освітнього агентства ICEA, коуч міжнародного рівня (ICF) Ірина Кобець

DSC_0556

На відкритій лекції студентам Черкаського бізнес-коледжі повідомили про особливості вступу до американських вишів. Окремими питання лектор Ірина Кобець розповіла про стипендіальні програми та можливості отримання грантів на навчання у найкращі ВНЗ США для студентів із України.

- Найголовніша перспектива для наших клієнтів – це те, що студентів з американським дипломом запрошують на роботу у будь-які країни, - розповідаєменеджер з освіти у США міжнародного освітнього агентства ICEA Ірина Фастовська. – Якщо ж ви чітко вирішили та прагнете вчитися у США, крім того, маєте високі академічні здібності, соціальні навички та волонтерський або спортивний досвід, а, головне, у вас є палке бажання  - ви можете вступити у будь-який навчальний заклад США.

Студентів цікаво отримання стипендії на навчання у американських навчальних закладах. Серед найпопулярніших ВНЗ, про які розповіла Ірина Кобець на лекції у Черкаському бізнес-коледжі: BereaCollege, BerkeleyCollege, ClarkUniversity, MichiganTechnologicalUniversity, TrumanStateUniversityта інші.

- Я дуже хотіла потрапити на цю лекцію про освіту у США, оскільки уже давно цікавлюсь можливостями отримання ступеня магістра за кордоном, а тут у нашому коледжі розповідають про це, -каже Анна, студентка 3 курсу спеціальності «Маркетинг». - Лекція була дуже корисна. Я отримала багато пізнавальної інформації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Таке враження 10.11.2016 23:32
Коли вся молодь виїде, хто в Україні буде працювати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100