реклама
Sucurity Police

реклама

З метою переоснащення підрозділів охорони кордону прикордонним відомством проводиться робота по закупівлі за бюджетні кошти та отриманні в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги новітніх зразків техніки, у тому числі і вітчизняного виробника.

DSC_0007

Для цього Державна прикордонна служба України проводить постійну роботу із вивчення нових зразків техніки, які можуть бути закуплені та прийняті на озброєння. Основна умова – надійність та максимальне пристосування техніки під виконання завдань з охорони та захисту державного кордону, а також завдань логістичного забезпечення.

Тому вчора, 10 листопада в рамках проведення збору з керівним складом підрозділів  інженерно-технічного забезпечення, спільно з вітчизняними виробниками техніки, організовано презентацію 25 нових і модернізованих зразків транспортних засобів та спеціальної техніки. Презентація проводилась на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. Участь у презентації взяли понад 60 представників вітчизняних виробників.

DSC_0127

Випробування машин було здійснено подоланням водних перешкод та крутих схилів, пересування по трасі підвищеної складності.

– Ми постійно здійснюємо пошук нових зразків техніки та спорядження. Для прийняття на озброєння зразки повинні проходити тестові випробовування. Без такого попереднього вивчення прийняття на озброєння не можливе. Сьогоднішні заходи направленні на вивчення тактико-технічних характеристик, основних вузлів та агрегатів. Наступний етап вивчення проходитиме безпосередньо в підрозділах, які виконуватимуть завдання по охороні державного кордону, – розповів директор Департаменту ресурсного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України полковник Олександр Гура.

Крім цього, прикордонники також перевіряли технічний стан, комплектацію, стан і розміщення комплекту запчастин, приладдя та  документацію. За результатами випробувань буде визначено, чи можуть ці автомобілі використовуватися в майбутньому для посилення підрозділів Державної прикордонної служби України, в тому числі у зоні АТО.

DSC_0177

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100