реклама

реклама

Новорічну ялинку, яка цьогоріч розташовуватиметься на Соборній площі, прикрасять новими гірляндами. На нові ялинкові прикраси з міського бюджету вже виділили 400 тис. грн. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр розповів директор КП “Міськсвітло” Віталій Терьохін.

3aed4e87f2127824b54e2a1c8a5bacde2a759ef5

“Станом на сьогодні з міського бюджету вже виділено на ялинкові прикраси близько 400 тис. грн. Також відповідно до затвердженого новорічного дизайну міста, має бути прикрашена й головна вулиця Черкас — бульвар Т. Шевченка. Якщо на виконкомі ухвалять рішення й виділять кошти на закупівлю новорічних гірлянд, то бульвар Т. Шевченка прикрасять гірляндами по обидві сторони: від вулиці Михайла Грушевського до мікрорайону „Митниця“. Прикрасити новорічними кульками планують й пішохідну зону між каштанами. Очікувана вартість прикрас для вулиці — близько 1 млн 300 тис. грн”, — розповів В. Терьохін.

За словами посадовця, заявка на прикраси для новорічної ялинки вже подана через систему Прозорро, також заявку подали й на очікувану вартість прикрас для вулиці. Приступати до прикрашання міста планують одразу по завершенню процедури закупівель.

Як розповіла директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, 70% іграшок для ялинки також надасть обласна адміністрація. Крім того, сьогодні або завтра обласна та міська влада обговорять завдання, які необхідно виконати для підготовки до новорічних свят.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Таке враження 14.11.2016 18:44
А чи не зажирно в час війни та економічної кризи, коли тарифи вже мабуть і на повітря введуть, витрачати 1 млн 300 тис грн грошей платників податків на новорічні прикраси? Може краще нехай пошукають для цього гроші у спонсорів-скоробагатьків, яким гроші з-під матрасів і подушок пруть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Черкащанин 14.11.2016 16:19
Щось у Тохи і Радіка все по 400 тисяч гривень: поїлки з функцією ногомоєк - на загальну суму 400 тис., хвонтан імені Забєліна - 400 тис., ялинка - і та 400 тис.гривень!
Радуцький, олух, щоб ти довго не думав над тим, скільки здерти на дурну табличку "Я люблю Черкаси", краще за принципом як на кіосках "Все по 10 грн" - зроби здорову табличку:"місто Черкаси. Все по 400 тисяч гривень" - і вистав на в"їзді в Черкаси. Само собою, за табличку теж прописуй 400 тисяч гривень. 8)
Які ж ви все-таки кретини, хлопці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100