реклама

реклама

На 17 годину представники деяких громадських організацій запрошували журналістів на прес-конференцію Валерія Лютого у Центрі підвищення кваліфікації державних службовців (будинок політпросвіти). Натомість вже котру хвилину Лютому так і не надають слово. Серед присутніх багато представників громадськості, а захід проводять начальник відділу Центру допомоги учасникам АТО в Черкаській області Олександр Тимошенко та голова спілки воїнів АТО «Черкащани» Олександр Тіхонов.

65787

Тіхонов заявив, що всі мають право висловитись і не можна просто так звинувачувати людину в чомусь. Він говорив загальні фрази щодо коректної подачі інформації та пропонував усім присутнім висловитись.

Також Олександр Тіхонов пригадував некоректну поведінку «азовців», які пікетували цирк «Кобзов», а також пригадав, що деякі активісти свого часу не змогли висловити своє ставлення щодо Лютого тощо.

Деякі представники організацій перелічували, скільки ж осіб входить до їх організацій, надаючи собі ваги.

Також виступали автомайданівці. Вони висловлювали ті ж претензії до Валерія Лютого, які висловлювали годину тому на власній прес-конференції.

Балаканина затяглась настільки, що журналісти почали дивуватись, для чого їх покликали.

Однак, після довгих вступів та передмов Лютому таки дали можливість висловитись. Прес-конференція Валерія Лютого розпочалась.

Проте і в процесі прес-конференції багато активістів думали, що захід скликаний заради них, тож намагалися виступати якомога довше і говорити про всі можливі проблеми...

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 vv 15.11.2016 02:00
за своїм морально - психологічним станом освідченості палкан не тягне на кирівника такого рівня! нашої громади! та викликів сьогодення !.відправити на курси підвищення кваліфікації довготривалі .це тобі не гаїшників бодрить. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 palamar 14.11.2016 23:00
хунвейбіни одни словом.
Патріот, професіонал, незаплямована репутація - якийсь з цих критеріїв є неможливим у нинішніх умовах. Але наші черкаські хунвейбіни цього не хочуть розуміти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 рiдне мiсто 14.11.2016 18:50
Товаришi! Годi вже, дайте людинi працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100