реклама

реклама

Очільник області представив програму «Інноваційні школи Черкащини» Віце-прем’єр-міністру України В’ячеславові Кириленку. Високопосадовець у вівторок перебував тут із робочим візитом.

Ця обласна програма покликана підвищувати ефективність і якість регіональної системи освіти. Розрахована вона на чотири роки. У школах-учасницях створять власну модель перспективного інноваційного розвитку з урахуванням кращого досвіду.

– Ідеться про оснащення шкіл сучасними засобами навчання, новітні методології, а також про впровадження енергоощадних заходів тощо, – пояснює голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Фінансуватимемо це все, як передбачено у програмі, коштом місцевих бюджетів, освітньої субвенції та інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Водночас із 2017 року освітня субвенція буде спрямовуватися лише на зарплату педагогічних працівників. Тому я звернувся до Віце-прем’єр-міністра України, аби він посприяв у вирішенні питання щодо спрямування нам із державного бюджету цільових коштів у сумі 35 млн грн на виконання програми.

В’ячеслав Кириленко відзначив важливість цього пілотного проекту Черкащини. І пообіцяв підтримати його на засіданні Кабміну. Із відповідним проханням Черкаська ОДА звернеться і до бюджетного комітету Верховної Ради України.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 федор принципиальный 17.11.2016 11:49
Рейтинг ткаченка-19 место,результат его работы минус 46 баллов,Президен ту советуют горе-губернатора уволить,может по этой причине и приезжал Кириленко,хотя все выдавили улыбку на лицах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100