реклама

реклама

ofi Партія «Батьківщина» на всеукраїнському рівні розпочала збір підписів щодо відставки президента Віктора Януковича. Про це під час прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини розповів депутат обласної ради від «Батьківщини» Максим Колісник (на фото). Нагадаємо, з подібною ініціативою виступила партія «Фронт змін».

 У підписному листі, який пропонує «Батьківщина» ідеться про те, що  громадяни України виступають проти  «антинародної антиукраїнської політики президента Януковича, проти підвищення пенсійного віку, проти збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги, проти зростання цін без належного збільшення зарплат і пенсій, проти придушення підприємництва, проти скорочення соціальних пільг, проти утисків свободи слова, проти політичних репресій та переслідування опозиції...»  Натомість наголошується на вимогах звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка «та інших політв’язнів». Однак, як ідеться в листі, вимоги не можна задовольнити «поки при владі знаходиться кримінальний режим Януковича». Тому «Батьківщина»вимагає негайної відставки Віктора Януковича з посту Президента і проведення дострокових виборів. А також дострокового розпуску Верховної Ради, «більшість якої обслуговує Януковича, забувши про обов’язки перед виборцями».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Фелікс 01.11.2011 13:54
ну соберут.. да хоть соберут 50 миллионов подписей соберут... А дальше что? Есть механизм воплощения в жизнь воли народа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Вітя Бульба 31.10.2011 15:22
Партії лідерського типу, які є в Україні, показують, що заступники, керівник облорганізацій це- профани висшей мєри. Вона сидить, а вони не можуть зібрати повноцінну акцію протесту! Балаболи, імітатори роботи в опозиції. Фронт пише, Бют пише, а хто їх буде читати? Анна Герман? Чи баба Галя Купір'яниха! ХАМ чхав на це все!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100