реклама

реклама

Декларативність програм Городищенського району не сприяла ефективному використанню бюджетних коштів у сумі понад 300 тис. гривень. Такого висновку дійшли фахівці КРУ у Черкаській області, провівши аудиторське дослідження виконання зведеного бюджету Городищенського району за 2008-2010 роки та І квартал цього року.

 Протягом періоду аудиту в Городищенському районі фінансувалась 51 бюджетна програма. Дослідженням встановлено, що дані програми мають ряд недоліків. Так, у них не зазначені головні виконавці та терміни інформування про їх виконання. Крім того, окремі заходи деяких програм дублюють заходи іншої програми.

Наприклад, заходи Програми розвитку фізичної культури і спорту Городищенського району на період 2007-2011 роки дублюються з Програмою будівництва, реконструкції, капітального ремонту та утримання спортивних споруд в районі на 2007-2011 роки в частині збереження і подальшого удосконалення матеріально-спортивної бази.

Інший приклад – Програма профілактики злочинності в районі на 2006-2010 роки, яка була профінансована на 70 тис. грн. Її завдання дублюють основні завдання та функції правоохоронних органів, і, відповідно повинні забезпечуватись за рахунок коштів державного бюджету. Водночас, спрямування коштів районного бюджету на виконання заходів програми профілактики злочинності не сприяло зменшенню злочинності у Городищенському районі. Про це інформує прес-служба КРУ області.

Враховуючи результати проведеного дослідження та з метою підвищення ефективності планування та використання бюджетних коштів, аудиторська група надала ряд пропозицій Городищенській РДА, Городищенській райраді та виконавчому комітету Городищенської міськради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100