реклама

реклама

«Мені шкода та сумно від того, що міська влада Черкас відмовилась від використання системи електронних закупівель Прозорро для допорогових сум. Хоча є приклад інших міст, які, як за населенням, так і за кількістю та об'ємом торгів є далеко попереду від Черкас, але якісно та ефективно використовують систему Прозорро», – реагує на скандальну ліквідацію громадської комісії з контролю за закупівлями нардеп Владислав Голуб.

Бондаренко

«Я вже промовчу про юридично безграмотну техніку, а саме призупинення рішення органу місцевого самоврядування. ОМС можуть діяти в спосіб та межах компетенції, передбачених законодавством України. Я не пригадую де прописано повноважня призупиняти свої ж рішення. Я абсолютно не сприймаю логіку та аргументи, що рішення ЧМР відповідає вимогам законодавства, бо виникає логічне запитання тоді, що попереднє рішення було протизаконним?! А що інші обласні центри та інші замовники, де для допорогових закупівель діє система Прозорро порушують українське законодавство?!» – здивувався нардеп і порадив черкаській владі визнати і виправити помилку.

Учора, 17 листопада, більшістю голосів депутати міської ради ухвалили зміни до свого ж рішення щодо здійснення електронних закупівель в Черкасах. І сьогодні своїм підписом міський голова Черкас Анатолій Бондаренко ліквідував громадську комісію з контролю за закупівлями.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 ЧЕРКАЩАНКА 1 20.11.2016 21:51
Цитую да ви шо!!!!:
Голуб проти Радуцького??!!!

НЕ РАДУЦЬКОГО А УКРАДУЦЬКОГО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Воланд 18.11.2016 21:43
Их испортил квартирный вопрос.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Радік - по уши?.. 18.11.2016 19:46
Ітіть-колотіть! Спрацював закон курятника і знамєнітий юний нардеп, взлєтєв повише, обгадив секретута так, що просто нє горюй? Благо, по Радуцькому промахнуться важко :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 федор принципиальный 18.11.2016 19:22
Против голуба уже поднялся округ,собирает подписи в Верховну Раду о лишении депутатского мандата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Мавр 18.11.2016 18:35
О! Це тільки початок.Незабаром вони владу в Києві відмінять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 да ви шо!!!! 18.11.2016 18:13
Голуб проти Радуцького??!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Не коси 18.11.2016 18:11
На *** изображать из себя сизокрылого, ни ап чем не знавшего, а, Голупь?! Это ж твой Радуцкий учудил!!! Хочешь сказать, что он с тобой уже не консультируется ?! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100