реклама
Sucurity Police

реклама

Унікальний інвестиційний проект втілюють на Черкащині. У селі Вергуни вже наступного року запрацює горіховий центр. Його будівництво оглянув голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Цей горіховий центр – один із перших подібних проектів в Україні. У нього інвестують близько 10 млн грн.

20161115_110234

– Горіхівництво, як і тваринництво, садівництво й овочівництво – це ті галузі, які створюють робочі місця на селі, – зауважує очільник області Юрій Ткаченко. – Це добре розуміють у компанії «МАЇС» загалом і у СТОВ «Колос» зокрема. Вони постійно демонструють соціальну відповідальність, дбаючи про території, де працюють. Горіховий центр, як на мене, дуже перспективний проект. Черкащина має сприятливі умови для вирощування горіхів, це конкурентна експортна позиція. Ми маємо програму розвитку корпоративного руху. У її межах реалізують також проекти з горіхівництва, тому й у цьому контексті пропозиція саджанців від місцевого виробника важлива.

У майбутньому центрі планують виробляти зо 200 тис. саджанців горіха щороку. Нині триває активне будівництво теплиць і допоміжних приміщень.

Нагадаємо, за півроку обсяг капітальних інвестицій в області склав 2,3 млрд грн. А це – в понад півтора разу більше, ніж за цей же період торік, запевняють в прес-службі ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Бампер 22.11.2016 17:26
Ну завод по випуску побутових приладів "Сатурн" вже запрацював, тепер на черзі горіховий гігант. Одна біда, ніяк дорогу на Смілу не відремонтують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Юра всемогущий 22.11.2016 10:54
Цитую федор принципиальный:
юра,когда индюков на черкащине будем разводить в пыку косюку.?

Ти хочеш, індюк, щоб тебе "развєлі"? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 федор принципиальный 22.11.2016 08:35
юра,когда индюков на черкащине будем разводить в пыку косюку.?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100