реклама

реклама

Днями в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини 98 студентам, які пройшли повний курс військової підготовки та склали присягу на вірність народу України, присвоїли первинне військове звання «Молодший лейтенант запасу». Про це повідомляють в УДПУ ім. П. Тичини.

Цьогорічний випуск офіцерів запасу в УДПУ третій. Славна когорта студентів, які були одночасно і курсантами кафедри військової підготовки Сумського державного університету та Військової академії міста Одеси, поповнили офіцерські ряди.

Від імені ректора УДПУ імені Павла Тичини із вітальним словом до курсантів звернулася проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк. Вона висловила впевненість, що кожний студент, якому присвоєно почесне звання, буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Запрошені на свято почесні гості, досвідчені військові – полковник запасу Олександр Супруненко (Військова академія м. Одеса) та полковник Микола Ляпа (Сумський державний університет) – також побажали, щоб молоді не довелося застосовувати набуті практичні знання серед вогню і смерті, а ще – цінувати честь і гідність, залишатися достойними звання патріотів України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100