реклама

реклама

Вчора, 21 листопада, прокуратурою Черкаської області спільно з Управлінням захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито злочинну діяльність старшого державного інспектора відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області, який отримав від фізичної особи неправомірну вигоду в сумі 5 000 гривень за успішне складання групою осіб іспиту та подальшу видачу посвідчення на право керування маломірними суднами без їхньої фактичної присутності під час здачі такого іспиту.

Посадовця 21.11.2016 затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання ним грошових коштів, які виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 Той-того 22.11.2016 17:24
Завязуйте, чим більше затримуєте тим більше плодиться. Якась фантастична профанація.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ШЕРЕМЕТ 22.11.2016 15:25
ШУРІКА М. ЗАТРИМАЛИ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100