реклама

реклама

Співробітники СБУ спільно з міліцією встановили 3-х братів анонімів, які 25 жовтня у Черкасах повідомили про замінування одного з ліцеїв міста.

Як інформує прес-група СБУ, на телефон чергового УМВС України в Черкаській області зателефонувала невідома особа чоловічої статі та повідомила про те, що в приміщенні навчального закладу знаходиться вибухівка. За результатами виїзду співробітників СБУ спільно з міліцією на місце псевдозамінування під час огляду приміщень спеціалістами вибухотехніками вибухівки не виявлено.

Для встановлення зловмисника співробітники СБУ провели активні оперативно-розшукові заходи і виявили правопорушників. Ним виявився троє братів, які вже неодноразово потрапляли в поле зору працівників МВС за хуліганство та крадіжки, хлопці проживають в неблагонадійній родині та часто жебракують. «Юні телефонні терористи» зізналися у скоєному та пояснили, що таким чином хотіли пожартувати.

Нині за матеріалами СБУ органи міліції порушили кримінальну справу за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100