реклама

реклама

Сьогоднішнє засідання Громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації розпочалося вкрай емоційно. Більше десятка питань, озвучених для розгляду на початку засідання, обурили декого з присутніх. Дехто з членів Громради радив скоротити кількість питань, бо за короткий проміжок часу просто неможливо буде їх як слід дослідити. Та головуючий Євгеній Глєбов знаходив свої аргументи, мовляв, члени ради не досить пунктуальні в плані відвідування комісій, де всі озвучені питання і досліджуються детальніше.

4

Опісля виступив член Громради, підприємець Петро Чернявський.

– Я йшов в Громадську раду не особистими питаннями займатися, а вирішувати важливі питання для розвитку економіки, суспільства, громади! Місія нашої організації в чому? Я дивлюся список питань і не бачу тут важливих питань, крім особистих розбором! Комусь не сподобалося обслуговування в лікарні, тому ще щось не сподобалося! – обурювався Петро Чернявський.

1454832351_skandal

– Ви некоректні! Коли поховаєте когось з рідного, тоді будете знати! У мене 40 днів, як померла моя мати! А ви не знаєте, що робиться в тих медичних закладах! – закричала на виступаючого одна з присутніх Світлана Бєляєва.

Очевидно, вона сприйняла цей докір на свою адресу, адже Громрада розглядала питання роботи комунальних закладів охорони здоров’я в проблематиці отримання якісних медичних послуг населенням, а також щодо можливих зловживань у діяльності комунального закладу«Третя Черкаська  міська лікарня швидкої допомоги Черкаської міської ради» за її зверненням.

– Це ви некоректні! У мене помер батько! І що далі? Всі ми смертні. Що ви від мене хочете? – здивувався Чернявський!

– Ви просто хам! – закричала Бєляєва.

– Прошу людей з такими нервами не допускати на засідання. Я розумію, що у вас нерви, проте…

– Запрошую вас у морг! – заявила Бєляєва.

– Давайте закінчимо полеміку! – почали вже нервувати присутні.

– Та кого я не поважаю? – дивувався Чернявський.

– Бардак! – констатувала Бєляєва.

Насамкінець Чернявський таки зміг закінчити думку. Він заявив, що слід розглядати більш глобальні, а не особистісні питання. Зокрема, перехід на страхову медицину, реформування медицини, кредитування, інвестиційний клімат.

– Коли за нас будуть платити страхові компанії, ми не будемо платити хабарі! – заявив Чернявський.

– Будь ласка, закінчуйте! – заявив головуючий Євгеній Глєбов.

– А я три хвилини не говорив! Це ви всі говорили! А нам треба ж розглядати серйозні питання, а не зводити з допомогою якихось питань рахунки з тією чи іншою організацією! – підсумував Чернявський.

Під кінець Петро Чернявський пригрозив, що в разі потреби, напише заяву і піде з Громадської ради.

Коли ж він пішов до свого столу, Світлана Бєляєва вирішила дати йому торбинку з печивом, щоб він пом’янув її мати. Також запросила його в морг, щоб він на собі відчув ставлення, яке там, мовляв, панує. Чернявський повернув торбинку, порадивши Бєляєвій пом’янути його батька.

Обох під кінець втихомирили.

Та початковий запал щодо роботи у декого вивітрився. Так, під час словесних баталій засідання вирішив покинув заступник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

– Я піду працювати, – сказав він, поспостерігавши за тим, що відбувалося.

реклама

Коментарі  

 
+6 #15 кучерявий 27.11.2016 12:43
І оці люди вчать нас не ковирятися в носі?
Деякі громадські "серйозні питання" Чернявського (не особисті):
-пропонував добудувати до драмтеатру квітковий базар (як власник) в два поверхи;
-на період ремонту театру перенести квітковий базар до філармонії.
Нехай краще відзвітує громаді , що сталося з КП"Інститут розвитку міста",який він очолював за бюджетні кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Влад 27.11.2016 09:58
Цитую Сидоров.:
Як можна отаким людям довіряти громаду Черкас і області. Це тихий жах.Звідки вони взялися. І чи є на них якась управа?

А кто им доверил-Вы,я или многие другие,думающие так же?Этот сброд назначенный шакалами при власти,которые руками своих прикормленных шакалят хотят создать видимость народоуправлени я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Влад 27.11.2016 09:51
Громадськi рады при ком-то-это выкормыши,а далее выкидыши в небытие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Вячеслав 27.11.2016 09:48
Цитую Той-того:
Громадська рада при черкаській ОДА, це хто таке придумав, це що карманна рада влади чи що, що вони роблять при ОДА, підтримують розвали та одобряють рішення, цікаво чи є громадська ради при міській раді і що вони роблять...Смішно...Навіть тут знівілювали громадське (народне)управл іння. Узбагойтесь і розходьтесь, досить лапшуванням займатися...

Согласен на все 100.громадськi ради настоящего времени-это ничто иное как прототип швондеров прекрасного произведения Булгакова-"Собачье сердце".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 черкащанин 26.11.2016 20:37
"Я йшов не особистими питаннями займатися" и этот лицемер еще смеет такое говорить. Куда не приходит это чудо, только лишь об этом и думает. Жители микрорайона по Ватутина до сих пор помнят его результативную депутатскую деятельность, его бар "Янтарь", его попытку создать возле одной из 9-ти этажек стоянку, да люди вынесли этого деятеля вместе с воротами. Чучело лицемерное!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Культурист 26.11.2016 20:34
Цитую Той-того:
Громадська рада при черкаській ОДА, це хто таке придумав?

стаття 38 Конституції,
КМУ своєю постановою від 03.11.2010 № 996 і т.п.
Проблема ж не в тому хто придумав, а як реалізовується? хто і що робить і т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Світлана 26.11.2016 20:15
У черкащан є можливість звертатися зі своїми наболілими питаннями до відповідних комісій громадської ради при ОДА. Це - дорадчий орган, де нікому з її активу не передбачена заробітна плата за роботу в комісіях. Зазвичай засідання відбуваються не раніше, як о 16-30 год, орієнтовно 1 раз на місяць або за нагальних потреб і частіше. Так що багато хто з членів ГР бере участь у роботі ГР після свого робочого дня (часто дуже напруженого). Тож усім, хто переймається вирішенням конкретної проблематики області, є можливість звертатися за порадою до ГР. ГР не вирішує, а СПРИЯЄ ВИРІШЕННЮ ПИТАНЬ. Так, і відносно ситуації в лікарняних закладах області, С.Бєляєва склала перелік основних питань, які рекомендувала перевірити за фактом у лікарні № 3 зокрема, а також просила делегувати її до складу комісії з перевірки стану лікарні у разі створення такої комісії при Черкаському міськвиконкомі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 життя без образ 26.11.2016 11:31
Делеговані в громадську раду члени, в обов'язковому порядку мають пройти як детектор брехні, так і мати відповідні висновки психоневрологіч ного та наркологічного диспансерів. Саме це буде та межа, що розділить адекватне від неадекватного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 не член Громради 25.11.2016 20:45
Господин поручик, - обращается к Ржевскому молодой гусар, - я слышал, вы в молодости были членом суда?
- Ах, молодость, молодость, - отвечает поручик, - членом туда - членом сюда…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Семен 25.11.2016 14:44
Він заявив, що слід розглядати більш глобальні, а не особистісні питання. Зокрема, перехід на страхову медицину, реформування медицини, кредитування, інвестиційний клімат.

ПО простому : прийти и потрепаться ниочем. Как это и принято.
А личные что нельзя? Свои личные привыкли только решать? А для людей что?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100