реклама

реклама

Працівники Соснівської районної ради поки що не отримали зарплату за вересень і жовтень. Існує проблема із реєстрацією документів у держказначействі. Але це питання має бути вирішене 3 листопада на сесії Черкаської міської ради. Працівники ж Придніпровської районної ради отримують зарплату вчасно і в повному обсязі.

– Представники райрад напряму подають документи на проплати до держказначейства, у нас вони їх лише візують, – говорить Ірина Левченко, директор департаменту управління справами Черкаської міської ради, через який здійснюються виплати зарплати на райони. – Документи на виплату зарплати за вересень принесли на реєстрацію в держказначейство лише 31 жовтня увечері. Якби керівництво Соснівської райради «згадало» про зарплату раніше, то цю проблему вдалось би вирішити вчасно, а зараз ми тільки починаємо її розв’язувати.

Депутати міської ради мають включити представника Соснівської районної ради Олександра Русіна до складу ліквідаційної комісії, яка делегує йому право підпису фінансових документів.

Питання із виплатою заробітної плати працівникам «Соснівки» має бути вирішене уже цієї п’ятниці. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
-26 #9 Рядом был 02.11.2011 16:41
зарплатку по 15 тысяч давно получали районные бонзы, интересно... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #8 Друг Сосновки 02.11.2011 12:53
Видя, как вы "розв'язуєте" другие проблемы в городе, напрашивается вывод: работникам Сосновского райисполкома без зарплаты сидеть еще долго. Здесь же, как на асфальте и светофорах денег не отмоешь. Зачем торопиться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #7 Істина 02.11.2011 12:48
Якщо документи по зарплаті принесли Левченко лише увечері 31 жовтня, то виникає питання:"Де цілий день була Левченко, що не бачила бухгалтера Соснівської райради, який був у міськвиконкомі зранку?" І взагалі звідки вилізла ця ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #6 Цензор 02.11.2011 12:19
Левченко суперечить сама собі.То виходить міська рада винна у невиплаті заробітної плати, бо вони й досі не включили представника Соснівської райради до складу "ліквідаційної комісії"? Чи як?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #5 Правда 02.11.2011 11:57
......
Працівники придніпровки вчора отримали тільки половину зарпалти за вересень
.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #4 Доктор 02.11.2011 11:44
Куди дивиться прокурор міста??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #3 Зося 02.11.2011 10:47
Этот пасквиль расчитан на лохов или на тех, кто не вкурсе. Горисполком ВСЁ сделал, чтоб задержать нам зарплату (а она совсем не большая, и у нас есть семьи, и дети хотят кушать), а теперь сваливает свой произвол на наше руководство. Но мы то знаем кто виноват! И поддерживаем своё руководство и просим обратиться к Азарову за защитой, чтоб он обратил внимание на творящиеся безобразия в Черкассах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #2 шаман 02.11.2011 00:17
Зачем зарплата дворникам,уборщ ицам,водителям...---пусть работают за палочки: нам солнце не надо---нам партия(вольных дермократов)све тит,нам хлеба не надо работу давай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #1 Фелікс 01.11.2011 21:15
Прокурор області Лісовий та начальник СБУ Криленко!
Допомагаючи публічно знищувати .................. представницькі органи Соснівської та Придніпровської територіальної громад - районні ради, ви є співучасниками злочинів, передбачених ст.109 "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади" та ст.111 "Державна зрада" Кримінального кодексу України..........................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100