реклама

реклама

З метою ознайомлення випускників шкіл з послугами служби зайнятості та інноваціями, які впроваджуються в її діяльність нещодавно було проведено день відкритих дверей у Черкаському районному центрі зайнятості. В заході взяли участь 16 старшокласників Яснозірської та Байбузівської загальноосвітніх навчальних закладів.

Директор центру зайнятості Олександр Гриценко ознайомив випускників із станом ринку праці району та надав розширену інформацію про послуги служби зайнятості. Учні отримали поради і рекомендації щодо уникнення помилок при виборі майбутньої професії.

«Шлях свідомого вибору професії починається з пізнання самого себе, своїх професійних інтересів, нахилів, якостей та здібностей і продовжується знайомством зі світом професій та попитом вже обраної професії на ринку праці. Тільки враховуючи всі ці сходинки при виборі свого майбутнього можливо стати затребуваним фахівцем на ринку праці Черкащини і України взагалі. Тому яку б  професію ви не обрали, вам завжди знадобляться знання, отримані в школі. Спробуйте вже зараз визначити область ваших інтересів, приділіть увагу вивченню профільних предметів. Почуйте і проаналізуйте  думку батьків, вчителів, друзів  - і прийміть рішення щодо вибору  майбутнього професійного шляху», - звернувся до присутніх директор.

На заході фахівці центру зайнятості провели професійно-діагностичне тестування на визначення типів професійної спрямованості. Молодь активно обговорила свої майбутні плани щодо пошуку роботи.

Про це повідомили в Черкаському обласному центрі зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100