реклама

реклама

Студент ІІ курсу факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Ілля Клочан у складі збірної України взяв участь у чемпіонаті світу з хортингу серед чоловіків. Змагання світового масштабу з національного виду спорту проходили в м.Трускавець 17-20 листопада 2016 р.

Участь у турнірі взяли понад 450 спортсменів з усіх куточків світу: Білорусії, Молдови, Азербайджану, США, України, Франції, Росії та Марокко. Національну збірну команду представляли 283 особи, які пройшли попередній відбір у відповідних розділах на чемпіонатах України.

Наш спортсмен успішно дійшов до півфіналу, однак поступився українцю, майбутньому чемпіону змагань. Ілля Клочан (вагова категорія 60-65кг) посів ІІІ місце чемпіонату світу з хортингу та виконав норматив Майстра спорту України

Вітаємо нашого студента із результативним виступом! Бажаємо не зупинятись на досягнутому і впевнено підкорювати все нові й нові спортивні вершини.

Довідково. Хортинг – український вид спортивних єдиноборств. Позиціонується не тільки як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій.

Слово «хортинг» походить від назви острова Хортиця, де розташовувалася Запорізька Січ.

Про це повідомили в Уманській міськраді.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Андреевич 26.11.2016 11:53
Не хило. Молодец! Так держать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100