реклама

реклама

У дворі будинку по бульвару Шевченка, 90 нещодавно встановили новий дитячий майданчик. Ініціював будівництво депутат міської ради від Партії регіонів Денис Ананьєв, який опікується цим округом. Коштує такий майданчик близько 25-27 тис. грн. Виготовляє гойдалки завод «Темп».

  – Звернулися жителі будинку по бульвару Шевченка, 90 і будинків по вулиці Крилова з тим, що дітям ніде проводити вільний час. Крім того, люди боялися, що тут зроблять платну автостоянку. Нам вдалося включити будівництво майданчика в програму соціально-економічного розвитку, – розповідає Денис Ананьєв.

mai6

За словами керівника фракції Партії регіонів у Черкаській міській раді Сергія Отрешка, кошти були передбачені в бюджеті розвитку, перераховані на СУБи, а вже СУБи займалися придбанням і встановленням.

– На цей рік бюджетом розвитку передбачено встановлення 10 майданчиків по місту, – розповідає Сергій Володимирович. –  В наступному їх буде щонайменше вдвічі більше. Можливо, додадуться інші споруди, додаткові елементи, адже по факту встановлення ми вже бачимо, цікавий чи не цікавий дітям той чи інший елемент. Та все ж, як показує досвід, діти усе випробовують із задоволенням.

mai5

– Досі тут були тільки дві поламані гойдалки і пісочниця без піску, –розповідає жінка. – Дітям узагалі не було де гуляти. А дім у нас великий, квартир багато. І на кожному поверсі по кілька дітей…

Радіють новим гойдалкам і малюки.

– Найбільше подобається карусель, – каже один з них, Вадим. – Тут нічого не було – старі качелі і турнік поломаний…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100