реклама

реклама

В Уманському районі на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області автодорожники завершили поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О241505 Бабанка – Доброводи – Косенівка у двох селах - Доброводи та Танське. У цих селах відновлено автодорогу на ділянках загальною протяжністю 2450 метрів.

 

3

Ділянки автодороги у цих двох селах були зруйновані кілька років тому. Тож протягом останнього місяця силами підрядної організації філія «Звенигородська ДЕД» було відновлено авторогу у селі Доброводи протяжністю 700 метрів та у селі Танське протяжністю 1750 метрів. Автодорожники відновили дорожнє покриття шляхом влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

З початку року в Уманському районі було ліквідовано ямковість дорожнього покриття на 31 310 кв. м автомобільних доріг державного значення та 8 462 кв. м доріг місцевого значення.

Ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування Черкаської області тривають. Дорожники докладають максимум зусиль, щоб забезпечити зручні та безпечні умови учасників дорожнього руху.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Пересічний 30.11.2016 11:33
Цитую Водій-аматор:
В Черкасах сьогодні ожеледь, а з боку комунальної служби міста повна бездіяльність! Невже не можна було зранку посипати дороги?

Шановний "Водій-аматор"! До доріг в межах міста ні Служба автодоріг, ні облавтодор не мають жодного відношення (вони обслуговують лише дороги ЗА МЕЖАМИ населених пунктів)! Всі питання до міськвиконкому та часної фірми Бортника, який виграв тендер на зимове утримання вулиць в м.Черкаси!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Водій-аматор 30.11.2016 09:05
В Черкасах сьогодні ожеледь, а з боку комунальної служби міста повна бездіяльність! Невже не можна було зранку посипати дороги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100