реклама

реклама

28 листопада депутат Черкаської міської ради від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", Максим Шило зареєстрував проект звернення до Міністерства аграрної політики та Президента України щодо недопущення скасування мораторію на вивезення за межі митної території України в митному режимі необроблених лісоматеріалів.

Максим Шило заявив: "Я вважаю, що українська влада має захищати власний ринок та не допустити знищення деревообробної галузі. Введення мораторію на експорт лісу-кругляку дав надію на збереження українських лісів та відродження української деревообробної промисловості, в тому числі за рахунок інвестицій європейських компаній. Скасування мораторію домагаються країни, в яких будуть закриватися їхні деревообробні підприємства через втрату дешевої української сировини. Не можна знищувати деревообробну галузь, потрібно захищати та розвивати український ринок, піднімати промисловість, а не створювати умови для виїзду українців за кордон на заробітки".

Слід зауважити, що мораторій, який був введений менше року тому, вже дав серйозний економічний ефект: в Україні майже на 15 відсотків зросла деревообробна промисловість, запрацювали підприємства, стали надходити інвестиції, люди отримали роботу. Тому свободівець закликає депутатів Черкаської міскої ради підтримати його звернення аби вберегти українські деревообробні підприємства, уникнути безробіття черкащан та зменшити нераціональні вирубки лісів.

Про це інформує прес-служба партії "Свобода"

15178088_959008970872428_6195519193956885247_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100