реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області відстояна державницька позиція щодо невідворотності покарання за вчинення злочину у кримінальному провадженні про обвинувачення начальника управління ветеринарної медицини в Черкаському районі – головного державного інспектора ветеринарної медицини Черкаського району за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Завдяки принциповому підходу державного обвинувача до підтримання державного обвинувачення у цьому провадженні, внесенню обґрунтованих  апеляційної та касаційної скарг, на сьогодні завершено судовий розгляд вказаного провадження та ухвалено законне судове рішення.

Так, 29.11.2016 апеляційним судом Черкаської області залишено в силі вирок Соснівського районного суду м. Черкаси від 16.09.2015, яким вищевказану службову особу засуджено за ч. 3 ст. 368 КК України до 5 років позбавлення з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на два роки з конфіскацією всього належного майна, з позбавленням 9 рангу державного службовця.

Нагадаємо, начальник управління ветеринарної медицини в Черкаському районі – головний державний інспектор ветеринарної медицини Черкаського району обвинувачувався в одержанні від свого підлеглого працівника у лютому 2015 року неправомірної вигоди в сумі 12 000 грн. за включення останнього до штатного розпису управління ветеринарної медицини в Черкаському районі.

На цей час вирок суду вступив в законну силу.

Про це повідомили в прокуратурі Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Верник 30.11.2016 22:45
смішно... ви прокурора посадіть або митника, а не коровячого лікаря... як у приказці- вкрадеш мішок зерна сядеш, а вагони...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Петро 30.11.2016 18:51
Ветеринари-"службового рангу"- ще з радянських часів були хабарниками.Чим вищий ранг-тим більші хабарі. Все дуже просто: щоб двигатись по службовій драбині потрібно давати хабарі, щоб давати- треба брати І підбирати такі самі кадри. От і дохабарились до такого існування
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 депутат 30.11.2016 16:29
Дуже хороша стаття кримінального кодексу, тільки дуже вузько застосовується. Таких призначень у нас сотні, коли робляться штатні місця, чи призначаються на посади, щоб потім отримувати з цього вигоду, а вигодою можить буть не тільки взятка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 toten 30.11.2016 09:40
За 500 баксов, 5 лет, не условно - мало набрал до этого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100