реклама

реклама

Начальник Черкасирибоохорони Дмитро Дядик, якого відсторонено у зв’язку з ліквідацією цієї структури, під час сьогоднішньої прес-конференції заперечив звинувачення на свою адресу з боку Олега Синиці, який до вчорашнього дня очолював ліквідаційну комісію Черкасирибоохорони.

Фото Ігоря Єфімова

Фото Ігоря Єфімова

Розпочав свій виступ пан Дмитро із спростування закидів у корупції.

– Я, Дядик Дмитро Юрійович, з 2 грудня 2015 року перебуваю на посаді начальника рибоохорони без повноважень. Тобто, вже рік я не маю ніякого впливу на діяльність управління, оскільки мої повноваження передали голові комісії з ліквідації, – зазначив пан Дядик.

Він зазначив, що, хоч під його керівництвом рибоохорона досягла значних показників у роботі (зокрема, якщо у 2013 році рибопродуктивність у Кременчуцькому водосховищі становила 16,3 кг з га, то у 2015 році – вже 20,1 кг з га), «у зв’язку з відсутністю перспективи розвитку рибоохоронних органів без належного фінансування» він вирішив навіть не подавати документи в нову структуру – рибоохоронний патруль.

Пан Дядик додав, що звинувачення від корупції – цілком голослівні, тому він планує подати на Олега Синицю та інших осіб, які в понеділок давали разом із ним прес-конференцію, до суду.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100