реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради Павло Карась на сьогоднішній сесії міськради заявив про необхідність звернутися від імені міськради до Генпрокуратури щодо вчорашній дій в ОДА.

index

Нагадаємо, учора цивільний корпус «Азов» пройшов маршем містом і позакидав в кабінети ОДА фаєри. Постраждали люди.

«Це було грубе порушення громадського порядку, це зазіхання на конституційний лад. Було навіть фізичне знущання над державними службовцями. Це неприпустимі дії!

Я прошу підтримати звернення до генпрокурора України, порушити кримінальну справу щодо керівництва обласного СБУ, Нацполіції та місцевих органів виконавчої влади за злочинну бездіяльність під час вчорашніх подій! Коли не спиняти такі речі зразу (а це було зрежисована, спланована акція з завезеними людьми), то матимемо клопіт», – зазначив Павло Карась.

Секретар міськради Олександр Радуцький дав доручення письмово підготувати звернення і за тиждень депутати зберуться і, мовляв, приймуть рішення.

«Але за цей тиждень має бути вже звільнений начальник СБУ, призначений хтось на посаду Нацопліції. Бо в нас обезголовлене управління поліції! У нас критична ситуація по правоохоронній ситуації», – наголосив Карась.

Радуцький таки погодився і дав завдання до кінця сесії підготувати звернення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #1 Ох 02.12.2016 12:26
Пашуня, такі як ти розковиряли ящик Пандори, ніхто вже їх не зажене в стойло, але врахуй що ще не відбулося перерозподілу майна, а тут без великої свари ніяк....
І не думай що когось це не влаштовує за поребриком, з будь якої сторони.
Всі потирають руки, одні відкрито, інші ієзуїтські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100