реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні Український союз промисловців і підприємців за підтримки ПриватБанку проводить в Черкасах бізнес-форум для підприємців. У форумі беруть участь близько 200 представників малого і середнього бізнесу, а також тих, хто хоче стати підприємцем.

DSC_0011

У ході відкритого діалогу з місцевою владою, представниками УСППі та банкірами присутні мають можливість дізнатися про механізми стимулювання розвитку підприємництва у регіоні, серед яких можливість компенсації з місцевих бюджетів частини відсотків за банківськими кредитами, якщо вони спрямовані на створення нових робочих місць.

Серед спікерів форуму - директор департаменту економічного розвитку Черкаської облдержадміністрації Роман Карманнік, голова Черкаського обласного Українського союзу промисловців і підприємців Олександр Тертичний, голова Федерації роботодавців Черкаської області Борис Райков, керівник Обласного Центру зайнятості Григорій Дендемарченко, директор Черкаської регіональної філії ПриватБанку Віктор Шуршин.

– Всі кажуть про захист і розвиток бізнесу. Ми для цього насамперед хотіли вивести бізнес з тіні. Яким чином? За рахунок зменшення навантаження на фонд зарплати, зокрема, зменшення єдиного соціального внеску, – каже Борис Райков. – Працюємо і з місцевою владою. Зокрема, вирішували питання, коли Обленерго не реєструвало податкові накладні. Бізнес тоді втратив більше 50 мільйонів гривень оборотних коштів. Разом питання вирішили.

За словами Віктора Шуршина, якщо говорити про розвиток і збереження бізнесу, то нині всі бажаючі можуть провести аналіз свого бізнесу. Для цього треба подати заявку на сайті kub.pb.ua.

– В жовтні нами вже було профінансовано більше 100 тисяч проектів, було створено близько 70 тисяч робочих місць. І радимо іншим банкам також долучатися до цього проекту. Адже це відкрита платформа, – зауважив фахівець.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100