реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаська область має можливість скористатись кращим досвідом фіскальної децентралізації Німеччини. З 05 до 07 грудня 2016 року в рамках українсько-німецької співпраці відбудеться візит проф. Георга Мільбрадта, екс-прем’єр-міністра Федеральної землі Саксонія, екс-міністра фінансів федеральної землі Саксонія, а тепер –  консультанта проекту «Консультаційний фонд впровадження реформ», у Черкаси.

Візит організований з метою підтримки реформи з децентралізації в Україні та сприяння досягненню відповідних цілей, передбачених Стратегією сталого розвитку, Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, Коаліційною угодою Верховної Ради України VIII скликання та іншими національними і міжнародними зобов’язаннями.

В програмі пана Мільбрадта – зустрічі з представниками Черкаської обласної державної адміністрації, міської та обласної ради. 05 грудня пан Мільбрадт проведе семінар у Черкаській ОДА для представників облдержадміністрації, облради, районних державних адміністрацій, міських та селищних рад та інш. на тему «Успішна економічна політика – німецький досвід «соціальної ринкової економіки» та успішної децентралізації». Також запланована лекція у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького  на тему «Соціальна ринкова економіка в Німеччині» та зустрічі з представниками неурядових громадських організацій і медіа.

Проект «Консультаційний фонд впровадження реформ» реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є:  демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ... 04.12.2016 19:07
А виконавців теж з Німеції виписуватимуть? Бо як нє, то ніц з того не буде. Так на словах те "переймання" і закінчиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100