реклама

реклама

За інформацією аналітично-диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, 1 та 2 грудня автодорожники розчистили від снігу 126 км автошляхів загального користування в Христинівському та Золотоніському районах. Зокрема, в Христинівському районі від снігу було розчищено 114 км автодоріг та 12 км автодоріг в Золотоніському районі.

1

Окрім того, обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці та її недопущення проходила у всіх районах області. Загалом, за 2 доби було використано 2417 тонн протиожеледної суміші.

Впродовж минулої доби у обробці автодоріг загального користування були задіяні 53 комбіновані дорожні машини (КДМ), 21 навантажувач, у роботах на дорогах були задіяні 40 працівників. У черговому режимі роботи перебували 39 одиниць техніки та 52 працівники головної підрядної організації ДП «Черкаський облавтодор».

Станом на ранок 2 листопада, в результаті злагодженої роботи автодорожників області, проїзд забезпечено на усіх автомобільних дорогах державного, регіонального та місцевого значення Черкащини.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Будьте уважні та обережні.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100