реклама
Sucurity Police

реклама

index За фактом вчинення крадіжки в магазині на автозаправці в селі Нова Дмитрівка Золотоніським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Встановлено, 01.12.2016, з автобусу, в якому знаходилися особи з символікою однієї з громадських організацій, та зупинився на одній з автозаправок в Золотоніському районі, вийшли пасажири, частина з яких, зайшовши до магазину, здійснила крадіжку продуктів та алкогольних напоїв, після чого зловмисники сіли в автобус та покинули місце злочину.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців, автобус було зупинено на території Київської області, осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення встановлено та затримано.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження обставин вчинення злочину, забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється Золотоніською місцевою прокуратурою. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+15 #1 Сидоров. 03.12.2016 19:42
Это доказывает, что преимущественно , так называемые активисты, из среды наркоманов и криминалитета. Но кто им платит, кто нанимает, с какой целью.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100