реклама

реклама

Працівники Черкаського відділу поліції, які відпрацьовували територію Черкас, затримали чоловіка, у якого виявили наркотики. Відкрито кримінальне  провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Під час відпрацювання міста Черкас, оперативники Черкаського відділу поліції звернули увагу на чоловіка, який тривалий час крутився в центрі міста біля однієї із аптек та постійно оглядався. Під час його огляду поліцейські вилучили екстракт макової соломки, який направили на дослідження.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100