реклама

реклама

Священика Олександра Барея з села Вільшана на Городищині зміщено з посади настоятеля Свято-Покровської парафії та заборонено у священнослужінні, йдеться в заяві прес-служби Черкаської єпархії УПЦ Київського патріархату.

Таке рішення митрополит Черкаський і Канівський Іоан ухвалив по факту взаємодії отця Олександра з екстрасенсами.

«У проект Битва екстрасенсів 16 за допомогою звернувся священик, – рекламує новий випуск передачі телеканал СТБ. – У його храмі відбуваються незрозумілі і непояснені речі. Чи зможуть люди, що володіють надздібностями, допомогти тим, хто їх ніколи не визнавав?»

Разом із тим, із самої передачі зрозуміло, що священик не звертався до екстрасенсів, а лише, на прохання окремих жителів села, дозволив їм увійти до церкви, а знімальній групі – провести відеозйомку на церковній території.

У Черкаській єпархії відреагували офіційною заявою:

«У зв’язку із трансляцією на телеканалі СТБ програми про екстрасенсів та публікацією її на сайті телеканалу із заголовком, в якому йдеться про те, що, нібито, сюжет знято по проханню священика, заявляємо наступне: ані керуючий Черкаською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополит Іоан, ані настоятель Свято-Покровської парафії села Вільшана протоієрей Олександр Барей, ані клірики Черкаської єпархії ні письмово, ні усно не зверталися до редакції телеканалу СТБ та до екстрасенсів із проханням проводити будь-які розслідування. На офіційному сайті телеканалу СТБ подана неправдива інформація!»

Таким чином, священика визнано винним і покарано не за запрошення екстрасенсів, а за взаємодію з ними.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 ... 06.12.2016 02:11
Тю... Як на мене, то що екстрасенси, що "святі отці" - шарлатани ще ті... Одним, як то кажуть, миром мазані. А якщо "У його храмі відбуваються незрозумілі і непояснені речі." і молитви не помагають, то мо’ варто інші служби (ну там прокуратуру, СБУ...) запросити, мо’ попустить?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Регіональна Тальнівщина 05.12.2016 22:53
Отця правильно зробили, що відсторонили - не треба було пускати сатанистів з СТБ та їхніх приспішників - 1+1, ICTV, Інтер, 5 канал, Шустера та інших
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Петрович 05.12.2016 17:03
Мракобісся якесь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 стабилизец 05.12.2016 14:08
Ыгыгы, после такого всем евонным прихожанам по совести надо бы в атеисты податься. В реале же подадуться к колдырю-конкурэнту. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100