реклама

реклама

Сьогодні, незважаючи на зламаний сайт та сервіси Держказначейства, всі фахівці Головного управління Державної казначейської служби України у Черкаській області знаходяться на місцях, приймаються всі платіжні  доручення. Про це «Прочерку» повідомила заступник начальника обласного управління держказначейства Світлана Горбул.

– Щодо технічних моментів, пов’язаних з сайтом, то це слід звертатися в центральний апарат держструктури. У нас всі електронні системи зав’язані на рівні Києва. Що ж до нас на місцях, то, на превеликий жаль, платіжні доручення, що ми приймаємо, поки не виконуються. Як тільки запрацює система, все буде прийнято до виконання. І ми проведемо всі видатки, – сказала Світлана Анатоліївна.

Світлана Горбул пояснила, що серед платіжних доручень держказначейства соціальні виплати по допомозі родинам з дітьми, виплата зарплат працівникам держустанов тощо.

– За листопад ми встигли 30 числа виплатити практично всім установам кошти. Наступний транш, а це аванс, має бути з 13 грудня. Тож поки лише малий відсоток установ має заборгованість по зарплатам, бо деякі установи, згідно договору, отримують зарплату 6 грудня, а це певні заклади культури і охорони здоров’я. Сподіваємося, питання днями вирішиться, – зазначила фахівець.

Нагадаємо, що за повідомленням прес-служби Міністерства фінансів і Держказначейства України, сайти і сервери були зламані 6 грудня. Поки сторінка Держказначейства за посиланням www.treasury.gov.ua не завантажується.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Очевидец 08.12.2016 13:53
На самом деле все намного печальней. Все казначейства Украины лежат (удалены все данные как на компах так и на серваках). Сайт лежит это фигня. Восстановление на данный момент займет не меньше 1 недели (это в лучшем случае). т.к. требуется восстановление всех баз данных во всех регионах страны. Все компы и серваки на данный момент выключены. В общем это полный пипец. Атака была не в 13 часов а в 7 утра...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Сидоров 07.12.2016 21:14
пока что без зарплаты. Кусять хочется. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Бардак 07.12.2016 21:08
Как сайт с информацией может быть завязан на службу платежей?? Это что: никакой сферы разграничения? Тогда наказывать нужно всех кто строил такую систему.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 та-та-та 07.12.2016 19:49
А медикам не виплатили :sad: :sad: :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 СБУ 07.12.2016 18:41
Вийшла "ложная трєвога" :lol:
Дебіли, які валили електронну систему, зробили це "нєвоврємя" - "нагоняй будєт" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Богун 07.12.2016 17:56
Попахує диверсією,у країні знову технічний дефолт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Та ви шо! 07.12.2016 17:45
Як це виплатили? Та не можна ж так! Дайте "Реалісту Комарову" повить про "всьо пропало" і соплі по форуму порозмазувать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100