реклама

реклама

На вчорашній позачерговій сесії Смілянської міської ради депутат Віталій Федун знову порушив питання будівництва багатоповерхівки поблизу п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Соборній, 97 (де розташована дитяча бібліотека). Про це пише «Сміла.ua».

Пан Федун категорично проти цього будівництва та підтримує жителів навколишніх будинків, які небезпідставно побоюються руйнації своїх помешкань.

На попередній сесії депутати не проголосували за поновлення терміну оренди фірмі-забудовнику. Тоді не вистачило одного голосу до вирішальних 19-ти голосів.

Але вчора народні обранці дружно проголосували «за», а відтак зробили перший крок до будівництва багатоповерхівки в центрі Сміли.

Переконати депутатів не змогла навіть делегація мешканців трьох будинків, між якими столичний інвестор планує збудувати нову багатоповерхівку.

Віталій Федун вважає, що депутатська група «Сміляни» на чолі зі своїм керівником Віктором Федоренком (а він одночасно виконує обов’язки міського голови) провела відповідну «роз’яснювальну роботу» з іншими депутатами, а тому й добилася потрібного результату.
Звісно, керманич Сміли категорично спростував цю точку зору. Адже депутати продовжили термін оренди, але дозволу на будівництво не давали.

Представники будинків та громадськості намагалися вплинути на рішення депутатів, однак це їм не вдалося. Люди звинуватили народних обранців у продажності та лобіюванні чужих бізнесових інтересів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100