реклама

реклама

Адміністрація Черкаської школи №17 відреагувала на скандал з учителькою, яка підвищувала голос на дітей, говорячи російською мовою під час уроків англійської.

«Адміністрація школи стоїть на позиції захисту кожного учня нашої школи від будь-яких форм утисків, переслідування та насилля. Неприпустимо підвищувати голос, кричати та використовувати образливі порівняння та звернення!

Директором школи та його заступниками на нарадах, засіданнях методичних об’єднань та педагогічної ради систематично обговорюються питання педагогічної етики, такту та характеру спілкування.

Окрім того, наголошуємо, що вчителі школи при організації та проведенні навчально-виховного процесу (під час уроків, перерв, батьківських зборів, класних годин, екскурсій та взагалі усіх заходів) повинні застосовувати виключно державну мову.

Питання щодо застосування української мови тричі загострювалося під час нарад цього навчального року», - йдеться у повідомленні адміністрації школи.

Нині ситуацію вивчає комісія зі службового розслідування Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У школі ж додають:

«Згідно із вимогами чинного законодавства, при проведенні розслідування повноваження відсторонення від роботи, оголошення догани, звільнення із посади має лише Департамент освіти та гуманітарної політики».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #10 Питання татові 13.12.2016 01:22
А де докази, що записи не фальшиві? Де висновки експертизи? Щоб когось в чомусь звинувачувати треба мати доказову базу. А змонтувати будь-який голос - не проблема. З юридичної точки зору диктофонний запис без експертних висновків і слідчих дій - звичайний шантаж. Вчителька має право звернутися до суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 фреди 12.12.2016 22:28
Цитую RATM:
Убогий язык=убогое мышление=отсутствеие сопротивляемост и к манипуляциям сознания.
Даёшь Русский Язык !!!

в задницу засунь свой русский язык на пару с срусским миром !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 oleg 12.12.2016 11:32
Судя по Вашему коментарию, Ваша позиция не нашла поддержки ни у детей, ни у родителей. Возможно, дело не в "психологических феноменах" и "стокгольмских синдромах", а в презрении со стороны людей к личностям, готовым "настучать" на учителя, вызвать наряд милиции к пятиклассникам в школу . Мне кажется, что посредством вовлечения своего ребенка (а ребенка дейсвително жаль), именно Вы пытаетесь решить какие-то свои личностные проблемы. Хотелось бы верить, что это эмоциональный всплеск, а не заранее продуманные действия по самопиару. Самое печальное, что независимо от успешности их решения, Вы нанесли именно своему ребенку психологические травмы, которые в дальнейшем могут породить большие трудности с социальной адаптацией девочки. Хотелось бы Вам пожелать родительской мудрости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #7 Дмитро Шакін 12.12.2016 01:03
На час роботи комісії, вчителька навіть не відсторонена від роботи, і продовжує щодня маніпулювати дитячими душами, травмуючи їх постійними істериками та литтям "крокодилячих сліз", набуваючи таким чином підтримку у своїх же маленьких "заручників".
Судячи з почутого на позачергових батьківських зборах, методику "Стокгольмського синдрому" вона опанувала досконало, бо інакшого пояснення поведінки її учнів, що дякували їй на випускному, стоячи на колінах, найти важко. Та це вже якесь "садо-мазо", дійти до якого не дозволить собі жодний адекватний вчитель. Але з усього видно, що їй та батькам це цілком подобається. Впору зайнятись цем "феноменом" досвіченим психіатрам...
Чого бояться "чинуші" з Департаменту освіти, та адміністрація школи, зрозуміло - прецедент звільнення Макаренко Н.М. викличе "ефект доміно", бо таких психопатичних вчителів вистачає в кожній школі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 Олекса 11.12.2016 17:55
Бкнякін замість Того, щоб вибачитися, почав замазувати скандал і ховатися за спинами батьків. Точно людина не на своєму місці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 RATM 11.12.2016 16:55
Убогий язык=убогое мышление=отсутствеие сопротивляемост и к манипуляциям сознания.
Даёшь Русский Язык !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Муха 11.12.2016 13:44
Надеюсь комиссии по расследованию выдали кожаные плащи с кепками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 федор принципиальный 11.12.2016 12:38
Сейчас дети такие,что говори на любых языках планеты,до них не доходит,что от них хотят старшие-"голос вопиющего в пустыне".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Лікар 10.12.2016 21:32
Раз ''тричі загострювалось'', то адміністрація школи важко хвора на хронічну хворобу з загостреннями. Звільняти потрібно директора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Каврай 10.12.2016 19:56
Ага. Тепер винен департамент! Молодцом.
Наступними винними будуть Меркель і Обама.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100