реклама

реклама

Демобілізовані українські військові запустили в мережі флешмоб, аби допомогти один одному подолати післявоєнний синдром. Про це інформує "24 канал".

Суть флешмобу дуже проста: протягом 22 днів треба щодня робити 22 віджимання і щоденно запрошувати когось приєднатися. Його мета – спільно підняти тему суїцидів серед ветеранів та боротьби з депресією.

Досвід перейняли українці в американський військових. Щодня в США 22 ветерани вмирають внаслідок самогубств. Української статистики на даний момент немає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Черкаська йога 16.12.2016 13:31
зловживання на загальну суму майже 20 млн грн", -
Рева додав, що матеріали були передані в Генпрокуратуру і зараз з нею ведуться відповідні дії.
Замість грошей йога. ..Скільки можна терпіти наругу над військовими
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Дочекались 13.12.2016 17:51
[quote name="Ви отжимайтесь- а ми"]Міністерство соціальної політики у результаті перевірки виявило нецільову витрату 20 мільйонів гривень, які були виділені на психологічну реабілітацію учасників антитерористичн ої операції в Донбасі,
У психології є принцип: чим більше очікувань з приводу якоїсь події, тим вище ймовірність нищівної розчарування. Більше чекаєш – менше отримуєш, менше чекаєш – більше отримуєш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Дитячі забавки 13.12.2016 16:20
Це свідчить про непрофесійний підхід психолгічної служби. Для дітей такі забавки пройдуть, СПЕЦИ мене розуміють. Не позорьтеся, зробіть зрозумілу систему реабілітації, всі ДМБ повинні розбиті на категорії та створити групи реабілітації, контроль на дому . Не військомат, а дитячий сад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Ви отжимайтесь- а ми 13.12.2016 15:02
Міністерство соціальної політики у результаті перевірки виявило нецільову витрату 20 мільйонів гривень, які були виділені на психологічну реабілітацію учасників антитерористичн ої операції в Донбасі, заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передає Ukr.Media.
"Нашим антикорупційним підрозділом була проведена перевірка та подання генеральному прокурору про виявлені зловживання на загальну суму майже 20 млн грн", - сказав він у середу, 7 грудня.

Рева додав, що матеріали були передані в Генпрокуратуру і зараз з нею ведуться відповідні дії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100