реклама

реклама

На вулиці Смілянській, поблизу залізничного вокзалу патрульні виявили позашляховик "Тойота Ленд Крузер" із човном на лафеті, в якому була велика кількість риби. Інцидент стався увечері 12 грудня. Про це vikka.ua повідомила речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

110014

За її словами, автівка була припаркована на узбіччі. Коли патрульні зупинилися, аби з'ясувати у водія, що в нього сталося, побачили у човні рибу. При цьому жодних документів на вантаж у водія не виявилося. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та працівників рибоохорони.

Свідком інциденту став "автомайданівець" Андрій Котиченко. Каже, що водій відразу викликав адвоката. Але при спілкуванні з рибінспекторами зізнався, що ловив рибу.

"Зі слів патрульних, вони побачили, що з човна виглядала риба. Але в такій ситуації факт браконьєрства не доведеш. Якби це було на березі, то ще можна було б довести, що він її спіймав, а не придбав де-небудь. А посеред міста це зробити нереально", – стверджує "автомайданівець".

Після майже двогодинного спілкування з контролюючими службами і правоохоронцями чоловіка все ж відпустили без жодних обвинувачень.

"Згідно зі ст. 233 нового Кримінально-процесуального кодексу ми без дозволу власника не маємо права проникати до володіння іншої особи, тобто до його автомобіля. Це можливо лише на підставі ухвали слідчого судді. Тому у нас не було підстав його затримувати", – прокоментував ситуацію керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

Як стало відомо vikka.ua із власних джерел, чоловіком, якого патрульні запідозрили у браконьєрстві, виявився місцевий бізнесмен, власник однієї з мереж продовольчих магазинів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Степаныч 15.12.2016 13:23
"ми без дозволу власника не маємо права проникати до володіння іншої особи, тобто до його автомобіля. Це можливо лише на підставі ухвали слідчого судді"
Хахаха, а ВАЗы и далее продолжают шмонать по полной программе! Хоть и новая полиция. Часто такое наблюдаю!
А тут багач на Лендкрузере! Пришлось отпустить! Не можем мы его обыскать и ему ничего пред"явить! Курам на смех! Позорище, а не полиция!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Олександр 15.12.2016 10:35
ненажерлося воно падлюка...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 рибак 14.12.2016 16:21
Цікаво, а де активісти, крім автомайданівця. Якщо з цим не борються ті, що мають це робити, то тоді з цим повинні ми самі боротись, в даному випадку, просто не ходить до цих магазинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 покупець 14.12.2016 16:18
Власник мережі магазинів такий виявився бідний, що браконьєрством займається, сім’ю ж треба чимось годувати. А селянина можна посадити за якусь курку. Не можуть доказати, що рибу наловили браконьери!? То виставте там охорону, так ні, там всі в долі! А хозяїн мережі магазинів везе в свій магазин продавати без всякого податку. Ніколи порядка не буде з такими законами і підходами до справи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Сидоров 14.12.2016 14:19
... можна було б довести, що він її спіймав, а не придбав де-небудь. А посеред міста це зробити нереально", – стверджує "автомайданівець "....

Автомайданівець однозначно у долі. На таку кількість риби , якщо купив повинні бути при транспотуванні якісь чеки за оплату, накладні. Якщо їх нема , то явно десь украв чи сам спіймав. Тим більше риба у човні, значить браконьер. Конфіскація знаряддя ловлі, тобто човен і машина , як транспортний засіб для перевозки вкраденого.А поліція беззуба,і чого відпустили при явних ознаках злочину , незрозуміло.Ясне діло, уже сьогодні чеки будуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Pomidoroff 14.12.2016 13:38
Якої мережі власник?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Мао 14.12.2016 00:53
З човна виглядала риба... И сказала полицаям отпустите у нас с хозяином крузака всё тип топ. Была подобная история полицаи тормознули таз на мытнице ночью с рыбой и влупили по полной. Двойные стандарты нет не слышал:-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 oleg 14.12.2016 00:40
Это позор какой-то. Дядька за три рыбини пресуют, а тут запрет, выход на воду лодками запрещен, а тут улов нагло лодками таскают.
Панове полiцiянти, може час пости ставити на рибних напрямах, вiдеокамери, невже ви тiльки заяви можете робити ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 депутат 13.12.2016 22:28
Це на сірого за три карасі можна скласти протокол, а тут подумаєш, ну в людини великий апетит, поїхала рано лафетом з лодкою і мотором на ринок по рибу і так з нею їздив по місту до самого вечора, очевидно заблудився. А автомайданівець , що там робив? Це ж не блокування призначення Лютого. Чи може вже посаду отримав в ГУНП, шо вже робить висновок, що вину не можна довести. Грищенко також х..ню городить, а як же в Звенигородці патрульні побачили, що людина курить на зупинці, провели обшук і виявили наркотики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100