реклама

реклама

Батько учня, який навчається у 17-ій школі Черкас у класі вчительки Наталії Макаренко, Михайло Дяченко, у своєму дописі у «Фейсбуці» назвав скандал, який розгорнувся навколо аудіозаписів, де вона кричить на учнів, істерикою.

«Істерику фейсбучної спільноти Черкас навколо "записів Шакіна" краще за все узагальнити словами Еразма Роттердамського: "Найбільш низькопробна гидота завжди приводить натовп у захоплення, бо значна більшість людей заражена дурістю». Глибоко розчарований багатьма знайомими, бо вважав їх розумнішими», – написав Михайло Дяченко.

Батько учня дивується, чому «фейсбучним "експертам"» здається, що «з їхніх диванів» видніше, яким педагогом і якою людиною є Наталя Миколаївна, аніж її учням та їхнім батькам.

За словами Михайла Дяченка, щонайменше 35 дітей із класу Наталі Макаренко щиро переживають за свого класного керівника. Крім того, скандал, що розгорнувся, порушує навчальний процес. «Усе це "диванні війська" не турбує, вони над цим не замислюються, адже про "вчительку-садистку" їм розповіли у ЗМІ!» – обурюється батько учня.

Він також звертає увагу на те, що «ніхто з цих "борців за права дитини" не задався питанням, наскільки законно було те прослуховування вчительки та оприлюднення нарізки із записів». На його думку, якби хтось упродовж кількох місяців записував усе сказане самими ініціаторами скандалу, то нарізаного із таких записів компромату могло б «вистачити на пожиттєве ув’язнення».

«Майже ніхто із цих "асуждам-с" не задався питанням, а що ж саме спричинило крик вчительки? Може той факт, що п'ятикласниця прогуляла урок, а вчителька, яка відповідає за життя і здоров'я дитини, перехвилювалася і не стримала емоцій?», – пише Михайло Дяченко. На його думку, «диванна братія» переконана в тому, що у школах повинні працювати «люди майже так само ідеальні як вони самі, із нервами-канатами». «Звідки така готовність усіх безапеляційно засуджувати і нездатність сприймати інші точки зору?», – дивується Михайло Дяченко.

На його думку, ініціаторам скандалу «глибоко начхати і на дітей, і на законність, головне для них – потішити своє "его", що прагне скандальної слави».

На останок Михайло Дяченко висловив сподівання, що дітям та батькам із класу Наталі Макаренко нарешті дадуть спокій і залишать право вчити дітей у тих педагогів, у яких вони вважаємо за потрібне. «Уся ця кампанія з цькування Макаренко – це просто наочний посібник "Як організувати лінчування й полювання на відьом. Для чайників"».

реклама

Коментарі  

 
+7 #20 Черкасчанин 16.12.2016 13:54
Не дай Вам бог ,всем тем, кто так активно обсуждает педагога,оказат ься на ее месте.
Проблем в образовании в родном городе хватает вполне.Но так подло организовать травлю человека,да еще и приплести к этому политику....
А у городских властей просто не хватило мужества во всем спокойно разобраться. Да и вообще в родном городе последнее время с законностью большие проблемы.Все в основном решается в "интересах революции".Можете теперь начинать рассказывать мне куда мне ехать и какой я ватник,если другая риторика Вам ,увы, не доступна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #19 скільки можна? 15.12.2016 00:38
17 школа збирає макулатуру з дітей на новорічні подарунки вчителям?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #18 гидота 15.12.2016 00:24
Раби вправно захищають вкладене в ,,освiту,, бабло. Браво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #17 торжество глупости 14.12.2016 23:11
я в шоке. сидит вся 17 школа вместе с департаментом освиты и минусует здравых людей!!! В то же время фсбэшный затертый перл "про кастрюлю" набирает плюс 23 голоса! Людишки, вы в своем уме? Живите и дальше в д..ме. Вы заслужили это
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #16 Андреевич 14.12.2016 22:42
Проститутке: ты же рыл не просто так, так кто ты сам и за что продался? А Шакин всё правильно сказал. А то наши нищие учителя одеваются так, что и валютные проститутки позавидуют...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #15 Котлін 14.12.2016 22:31
Хоч хтось сказав правду,дякую Михайле, дійсно що треба зробити , щоб залишили цю ситауцію в спокої, щоб вчителька вийшла на роботу, а той брехун угомонився, та переключився на зарослі амброзії в школі №6.!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 Каврай 14.12.2016 20:56
Як віддано працюють тролі! Лайкають мінусь аж втомились! А ще хочемо в Європу!
Наше місце в Ботствані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #13 Про проституток 14.12.2016 16:39
На информационном сайте Вчасно есть шокирующее интервью с Дмитрием Шакиным, отцом девочки, еще от 14.09.2015, скан сохранил на всякий случай. Данный персонаж позволил себе назвать чьих-то чужих дочек-школьниц и преподавательни ц, чьих-то матерей и жен, проститутками, определив это по длине юбок. Особенно примечателен его последний абзац:
– А адміністрації порадив би починати впровадження “дресс-коду” з себе, заборонивши міні-спідниці і відверті декольте як вчителям, так і ученицям старшої школи, бо деякі з них більше нагадують повій. Та тут адміністрація не переймається – мабуть “хвилюючі форми” до вподоби нарівні з краватками, – наголосив Дмитро.
Джерело: http://v4asno.com/u-cherkaskij-shkoli-uchniv-zmushuyut-obov-yazkovo-kupuvaty-kravatku/ Вчасно (Черкаси) © v4asno.com
Может администрации школы и родителям тоже стоило бы отреагировать на эту статью с привлечением юристов. Налицо оскорбление чести и достоинства как преподавателей, так и несовершеннолет них детей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #12 співчуваю 14.12.2016 15:44
Як би там не було, а вчителька дуже схожа на сепаратиста ще й скажена. Її діло викладати урок, а не "рассказывать про очень хорошую советскую власть" і не істерично орати на дітей. Вигнали б одну-другу, то може для других був би урок і боялись би розкривати рота на дітей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-20 #11 Артур 14.12.2016 15:31
Прогиб папочки перед училкой засчитан, "отлично" сынуле обеспечено! А то, что в школе и классе не всё благополучно, никого не тревожит??? За хорошие оценки для своих не всегда умных чад, они готовы вылизывать одно место и учителям и директору. Такие родители тут же научили своих детей травить девочку в угоду зарвавшейся училке. С них такое же и вырастет! Наказать училку и директора надо, дабы не было повадно другим наглеть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100