реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко запрошує черкащан долучитись до відкриття новорічної ялинки, яке відбудеться сьогодні на Соборній площі о 17-00.

«Запрошую вас завтра на Соборну площу усім разом урочисто відкрити головну ялинку міста. Позаду у всіх нас нелегкий і напружений робочий рік. Та все ж хочеться з вірою в краще та з гарним святковим настроєм увійти в наступний. Тому цього року ми вирішили порадувати містян масштабним і грандіозним вогняно-піротехнічним шоу, яке спільно підготували театр вогню «Сварожичі» та шоу-балет «Ренессанс». Цікава програма обіцяє сюрпризи і малечі – у компанії ляльок-велетнів, і дорослим, які зможуть почастуватися смачними варениками та гарячим чаєм. Та все ж головною родзинкою завтрашнього дня, на мою думку, має стати гарна компанія, дружня атмосфера і веселий настрій! Тож чекаю на вас завтра, о 16-тій годині на Соборній площі міста», - написав у Фейсбуці Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Светлана 18.12.2016 09:47
Везде срач, мусор, торгаши. Зато, Бондаренко украсил кусочек центра перед окнами своего кабинета (отмыл деньги). Сюрреализм по-черкасски.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 федор принципиальный 17.12.2016 12:17
И колено уже не болит....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100