реклама

реклама

Жваву дискусію під час учорашньої сесії Черкаської міськради викликав виступ депутата від ВО «Черкащани» Павла Карася, який засумнівався, чи справді «учнівський контингент» міського Центру дитячої та юнацької творчості сягає 3,5 тис. осіб, як про це повідомляє його керівництво.

– Ми танцюємо, ліпимо і плетемо на 50 мільйонів гривень! – обурювався Павло Миколайович, наголошуючи на неекономній витраті коштів на позашкільну освіту й пропонуючи забезпечувати кожному учню можливість безкоштовно займатися тільки в одному гуртку. На переконання депутата, відомості про 3,5-тисячний «контингент» ЦДЮТ нічим не підтверджено. – Наступного року керівництво ЦДЮТ може нам «показати» й 4,5 тисячі!

Позицію Павла Карася підтримала директор департаменту фінансової політики міськради Наталія Джуган. Вона переконана, що принаймні 10 ставок у ЦДЮТ можна безболісно скоротити.

– На педагогічну ставку в позашкіллі у нас у Черкасах кількість учнів найменша! Отже, естетичне виховання одного учня в нас найдорожче в Україні! – обурювалася Наталія Джуган, нарікаючи на керівництво ЦДЮТ, яке заважає проведенню в себе необхідних перевірок.

Натомість, директор департаменту освіти і гуманітарної політики Марина Бакланова рішучо відстоювала позашкільну освіту, наголошуючи, що черкаські учні посідають перші місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Як наслідок, депутати схилилися на її бік і не підтримали скорочення видатків на позашкільну освіту.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 руль 17.12.2016 18:44
бакланова у нього на утриманні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 прояснення 17.12.2016 16:55
Ну,тепер зрозуміло,чого такий великий пісуар поставили перед будинком.ЗаБЄлін в штат включив всіх, базарників, хто користується громадським туалетом і секн-хендом в приміщенні ЦДЮТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100