реклама

реклама

У столиці патрульна поліція затримала двох чоловіків, які пересувалися на "Опелі" з номерами черкаської реєстрації. Чоловіки перебували у сильному алкогольному сп'янінні та представилися співробітниками правоохоронних органів, повідомляє "ВІККА" з посиланням на  "Киев оперативный".

Інцидент стався увечері 17 грудня на вулиці Вишгородській.

902640

Коли патрульні підійшли до автомобіля, водій та пасажир "Опеля" покинули автівку та стверджували, що проходили поряд і не знають, чий це автомобіль. Під час перевірки патрульні з'ясували, що автівка зареєстрована на одного з "героїв" інциденту. Обох учасників пригоди доправили до відділку поліції для з'ясування всіх обставин.

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 депутат 18.12.2016 20:45
Якщо ці особи дозволяють собі в нетверезому стані роз*їзжати по Києву, то що вони тоді виробляють в Черкасах де всі менти знайомі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Сидоров 18.12.2016 19:47
Там народ раніше наполягав публікувати хто та звідки. Не просто хлопці із Черкас, а конкретно ПІП, адреса , місце роботи.А так , то для чого та публікація.Для галочки, що журналіст вроді би виконав свою роботу.Вони були конкретно п"яні, ніякого наклепу тут і не пахне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Абрек 18.12.2016 17:12
Це ті, що вже пройшли і люстрацію, і перевірку, і тепер на радощах бухають у Києві :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100