реклама
Sucurity Police

реклама

Дітлахи з Черкаського навчально-реабілітаційного центру приймали сьогодні вітання з нагоди Дня Святого Миколая. Солодощі та корисні дарунки від імені обласної влади передав вихованцям Центру заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

Нині в Центрі навчається понад 60 дітей з особливими освітніми потребами із різних куточків області. Дбають про них 20 педагогів. За словами директора Центру Марії Пилипенко, облаштування закладу намагаються постійно покращувати. Зараз тут є сучасний спортзал, кімната «казок», кабінет психолога, зручні навчальні кімнати, басейн. Це робить заклад одним із кращих на Черкащині.

З нагоди свята малеча спільно з викладачами для гостей свята підготувала виставу з піснями та танцями. Вітаючи дітей зі святом Сергій Овчаренко побажав, аби справдилися усі їхні бажання, а під подушками та ялинками вони знайшли найочікуваніші подарунки.

– Приємно бачити, як підростають вихованці Центру, адже не вперше тут буваю, – зауважив Сергій Овчаренко. – Сьогодні ж виконую ще й напрочуд приємну місію. У День Святого Миколая справджуються маленькі дива. І кожен з нас може стати творцем щирої посмішки на обличчях дітей. Зазвичай дорослим бажають здоров’я, радості та мирного неба над головою. І вже обов’язок нас, дорослих, забезпечити ці блага нашим дітям.

Отриманою побутовою технікою у Центрі вже обладнали спеціальну соціально-побутову кімнату. Тут діти вже найближчим часом зможуть вчитися правилам поведінки на кухні.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100