реклама

реклама

Федерація баскетболу України започатковує конкурс на визначення найкращих танцювальних команд. Переможниці конкурсу отримають від ФБУ цінні подарунки, титул найкращих в Україні на наступний рік, та право виступити у Фіналі Кубка України. Бере участь у конкурсі і черкаська команд танцівниць «Golden Ladies».

Змагання черлідерш відбудеться у два етапи. Кожен вболівальник може переглянути на нашому сайті по одному номеру усіх танцювальних груп Суперліги Парі-Матч. Після цього ми пропонуємо вам віддати свій голос за найкращих! Голосування триватиме з 18 по 30 грудня (12:00). Його шляхом буде визначено 8 найкращих груп підтримки, які пройдуть до наступного етапу. Перше місце отримає на свій рахунок 50 балів, друге – 45, третє – 40, четверте – 35, п’яте – 30, шосте – 25, сьоме – 20 та восьме – 15.

Далі своє вагоме слово скаже журі Федерації баскетболу України. Воно поставить оцінку кожному з 8-ми відео. Найкраще за думкою журі додасть собі 100 балів, друге – 90, третє – 80, четверте – 70, п’яте – 60, шосте – 50, сьоме – 40 та восьме – 30. Група підтримки у якої сумарний результат виявиться найбільшим отримає звання найкращої в Україні!

Загалом у конкурсі Суперліги Парі-Матч візьме участь 9 танцювальних колективів.

Проголосувати можна тут

Про це повідомили в прес-службі "Черкаських мавп".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100