реклама

реклама

16 грудня під час чергової сесії Черкаської обласної ради більшість депутатів не підтримала звернення авторства фракції ВО «Свобода» про необхідність створення національного природного парку «Холодний Яр».

Фракція свободівців в Черкаській облраді

Після численних обговорень та зустрічей з усіма сторонами суперечки, що розгорнулася довкола ідеї створення Національного природного парку «Холодний Яр», заслухавши всі побоювання мешканців  громади Кам’янського та Чигиринського районів, фракція ВО «Свобода» в обласній раді внесла на розгляд сесії компромісний проект рішення. У ньому пропонується звернутися до Президента, Кабінету міністрів, міністра агропромислового комплексу, міністра екології та природних ресурсів України, комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та Черкаської ОДА, щобимвисловити підтримку створенню Національного парку на компромісних умовах.

«З метою зняття соціальної напруги серед частини населення Чигиринського та Кам’янського районів області, будучи об’єктивними та незаангажованими, розуміючи необхідність розвитку заповідних територій, висловлюємо підтримку створенню Національного природного парку «Холодний Яр» та закликаємо при ухваленні заключного рішення керуватися компромісним балансом національних (державних), господарських та громадських інтересів», – озвучив з трибуни облради текст звернення  голова фракції ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

Проте рішення не набрало достатньої кількості голосів. Попри заяву фракції БПП «Солідарність» на підтримку створення НПП «Холодний Яр», за проект рішення проголосували лише 11 з 18 членів владної фракції. Також не підтримала рішення фракція ВО «Батьківщина», інформує прес-служба «Свободи»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Говори по... 21.12.2016 14:03
Народу лучше как теперь - так воровать лес проще
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100