реклама

реклама

Пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеню міська влада пропонує нагородити двох відомих черкаських спортсменів-параолімпійців, які стали чемпіонами  ХV Параолімпійських ігор та здобули чимало перемог та почесних титулів на багатьох престижних змаганнях.

Це – Ковальчук Василь Володимирович, чемпіон та дворазовий рекордсмен ХV Параолімпійських ігор, чемпіон та рекордсмен ХІV Параолімпійських ігор, Майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, спортсмен-інструктор штатної збірної команди України, неодноразовий чемпіон України, володар та призер Кубків світу 2012-2016 років, триразовий чемпіон, дворазовий срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи 2013 року, чемпіон світу 2014 року з вищезазначеного виду спорту.

А також – Кулинич Богдан Григорович, чемпіон ХV Параолімпійських ігор, воротар збірної команди України з футболу серед спортсменів із наслідками ДЦП, спортсмен-інструктор штатної збірної команди України з 2014 року, чемпіон Європи 2014 року, срібний призер чемпіонату світу 2015 року.

Тож, розглянувши клопотання начальника КЗ «Регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Черкаської обласної ради Горященка Ю.В., враховуючи подання комісії попереднього розгляду матеріалів про нагороди при виконавчому комітеті Черкаської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток параолімпійських видів спорту в м. Черкаси та Україні, популяризацію м. Черкаси та України  на міжнародному рівні, пропаганду розвитку фізичної культури та спорту серед людей з обмеженими можливостями, високий патріотизм та активну громадянську позицію виконавчий комітет  Черкаської міської ради вирішив  погодити та подати на розгляд і затвердження міської  ради проект  рішення  «Про  нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня зазначених спортсменів-параолімпійців.

Тож тепер остаточне слово – за депутатами Черкаської міської ради.

Про це повідомили в Черкаській міськраді.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100